Reclamebureau Den Bosch

Reclamebureau Den Bosch: doelstelling en doelgroep

Een goede communicatie of marketingcampagne begint bij ons als reclamebureau Den Bosch bij het bedenken van een multimediaal communicatieconcept. We kijken naar uw doelstelling en uw doelgroep.

Vanaf de eerste brainstormsessie tot en met de media executie zijn wij intensief betrokken bij het proces.

Ons kantoor bevindt zich als reclamebureau nabij Den Bosch in Kaatsheuvel, en wij richten ons op de grote steden in Noord-Brabant.

0416 71 21 77

Branding

Online Marketing

Websites

Portfolio

Van concept
tot uitvoering: reclamebureau Den Bosch

Alle communicatie-uitingen worden bij ons door het reclamebureau uit Den Bosch ontwikkeld. Van een huisstijl tot een compleet magazine, van een grote webshop tot een compacte, informatieve website. Omdat wij als reclamebureau Den Bosch weten dat onze klanten meerdere middelen in willen of kunnen zetten, zorgen wij ervoor dat we al deze disciplines tot uitvoer kunnen brengen. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt voor al uw marketing en communicatie-uitingen.

Onze missie is geslaagd wanneer we samen tot creatieve en professionele concepten komen, die succes genereren. Daar gaan we voor.

Online marketing

Online marketing is, zoals het woord het al zegt, marketing op het internet. Deze vorm van marketing biedt veel mogelijkheden. Er komt een flink stuk kennis van techniek bij kijken en daarom is online marketing een vak apart. Als reclamebureau Den Bosch zien wij online marketing als een onmisbare kans om bedrijfsdoelstelling te behalen.

Op basis van uw doelen én uw doelgroep(en) stellen we de juiste marketingmix samen. Bij deze tak van sport staat een website of actiepagina centraal. Hieromheen ontwikkelen we bijpassende communicatie-uitingen. Denk hierbij aan de inzet van de social media, bannering, SEO, Google Adwords, video’s, content en mailing!

Websites en vindbaarheid

Een goede website is onmisbaar voor elk bedrijf. Solid Results heeft een brede en intensieve ervaring op dit gebied en verzorgt de ontwikkeling van elke vorm website. De eerste stap is bij ons de sitemap, waarna de presentatie volgt van een passend design. Maar niet alleen het design telt, ook de techniek, de functionaliteiten en de communicatiemogelijkheden van de website spelen een belangrijke rol. We maken voor de ontwikkeling gebruik van open source software met gebruiksvriendelijke CSM-systemen. De websites zijn door de klant zelf goed te beheren.

Hosting en beveiliging

Na de bouw kan de website wordt bij ons worden beveiligd/onderhouden en gehost. We beschikken over meerdere hosting pakketten.

Vormgeving

Vormgeving heeft tot taak dat een huisstijl past bij de identiteit van een bedrijf. Vormgeving vertelt wie u bent als bedrijf of organisatie. We roepen altijd dat we gaan kunstenaars zijn, maar dat onze ontwerpen geld moeten opleveren. Solid Results verzorgt de complete huisstijlontwikkeling. Een huisstijl die past bij de identiteit van een bedrijf en de mensen die er werken. Indien mogelijk zetten wij zo’n ontwikkeling organisatie-breed op. Vanaf het ontwerp van het logo of beeldmerk tot het maken van een visitekaartje, het opmaken van een advertentie, het ontwerpen van een radiocommercial of het ontwerpen van een complete website/webshop. Dit alles ontwikkelen we in onze eigen studio in Kaatsheuvel. Samen kijken we naar de mogelijkheden die het beste aansluiten bij de doelstelling en bij de doelgroep van uw bedrijf. Natuurlijk kunnen we ook bestaande huisstijlen aanpassen! We ontwikkelen dan geen compleet nieuwe huisstijl, maar krijgt de bestaande huisstijl een upgrade met behoud van de herkenning.

Kennismaken?

Wij hebben de overtuiging dat je ook bij elkaar moet ‘passen’. Als de klik ontbreekt, gaat dat ten koste van het eindproduct, van het resultaat. Je hebt veel te maken met het reclamebureau uit Den Bosch en met onze grote klanten hebben we bijna dagelijks contact. Dat contact moet prettig zijn, gebaseerd op herkenning, gelijkgestemdheid en wederzijds vertrouwen. Wij nodigen u uit om te kijken of u die klik met ons heeft.

Er rolde al veel van de band

Start typing and press Enter to search