Reclamebureau Eindhoven

Reclamebureau Eindhoven: corporate beleving is key

Solid Results is een professioneel full service reclamebureau op het gebied van online en offline marktcommunicatie. Reclamebureau Eindhoven: u kunt bij ons terecht voor alles wat met corporate communicatie te maken heeft.

Wij geven bedrijven een gezicht, positioneren hen in de markt, zodat u zich kan onderscheiden en opvalt. Uw potentiële klanten zullen u moeten kunnen herkennen én vinden. Zij moeten door wat u uitstraalt, het goede gevoel krijgen. Beleving is key.

Ons kantoor bevindt zich in Kaatsheuvel en wij richten ons op de grote steden in Noord-Brabant.

0416 71 21 77

Branding

Online Marketing

Websites

Portfolio

Onze visie als reclamebureau Eindhoven

Wij noemen onze werkruimte ook wel ‘een atelier voor communicatie’. Dat gaat verder dan het woord reclamebureau u vertelt. De term ‘atelier’ geeft aan hoe wij werken. Wij nemen een flink stuk vrijheid (na een grondige briefing met u) en zetten onze creativiteit volledig in om te bereiken wat we -samen- voor ogen hebben. Creativiteit die in de hand wordt gehouden door ervaring. Want er zijn altijd meerdere manieren om de perspectieven te bekijken.

Wij zetten de samenwerking voorop als reclamebureau Eindhoven binnen ons team, maar vooral ook de samenwerking met onze klanten. Zo komen we altijd tot een resultaat wat u als klant voor ogen had, aangevuld met onze kennis, ervaring en adviezen.

Online communicatie

De online communicatie groeit nog elke dag. Dat vraagt van ons dat wij up-to-date zijn en blijven als reclamebureau uit omgeving Eindhoven. Wij volgen al het nieuws binnen ons vakgebied op de voet, volgens regelmatig cursussen en zijn een gedegen partner als het gaat om adviezen voor online producties.
Welke website hoort bij uw bedrijf?
Zou uw organisatie gebaad zijn bij een online campagne?
En zo ja, welke media gaan we inzetten?
Wordt het een cross mediale aanpak?

Onze marketing professionals adviseren en leggen uit. Wij zetten campagnes op die verbinden en op deze manier elkaar versterken. Wij zijn niet alleen uw partner voor websites en webshops, maar ook voor apps, video’s en maatwerk modules. Wij hebben binnen ons team de juiste specialisten.

Tekstschrijven

Een belangrijk onderdeel van zowel offline als online producties. We hebben meerdere tekstschrijvers, gespecialiseerd in hun eigen vertrouwde vakgebieden. Ook SEO-teksten voor websites worden door ons geschreven.

Offline communicatie

Ook al neemt de online communicatie toe, offline communicatie is nog steeds een belangrijk onderdeel van uw organisatie. Uw huisstijl vertelt nog altijd wie u bent, en hoe u zich als organisatie positioneert. Wij als reclamebureau Eindhoven helpen u bij uw volgende vraagstukken.
Heeft uw bedrijf een nieuwe huisstijl/logo nodig?
Of bent u toe aan een upgrading van de huisstijl?
Moeten de jaarstukken vormgegeven worden?
Geeft u een personeelsblad uit?

Nog steeds zijn er vele organisaties, bedrijven, gemeentes en instellingen die brochures, magazines, leaflets of andere grafische producties inzetten om hun doelgroep te bereiken. Wij als reclamebureau uit omgeving Eindhoven helpen u hierbij.

Kennismaken?

Wij hebben de overtuiging dat je ook bij elkaar moet ‘passen’. Als de klik ontbreekt, gaat dat ten koste van het eindproduct, van het resultaat. Je hebt veel te maken met het reclamebureau en met onze grote klanten hebben we bijna dagelijks contact. Dat contact moet prettig zijn, gebaseerd op herkenning, gelijkgestemdheid en wederzijds vertrouwen. Wij nodigen u uit om te kijken of u die klik met ons heeft.

Er rolde al veel van de band

Start typing and press Enter to search