Grafisch ontwerp Den Bosch

Grafische uitstraling

Grafisch ontwerpen. Ons vak, onze passie. Maar we realiseren ons dat elk product of dienst vraagt om een andere benadering en dus om een andere grafische uitstraling. Grafisch ontwerpen betekent nadenken over de merkuitstraling en vanzelfsprekend over de interactie met de eindgebruiker. We werken zowel voor consument gerichte bedrijven (BtoC) als voor het bedrijfsleven (BtoB).

Onze kennis van grafisch ontwerp betreft zowel branding als informatief design. En of het nu gaat om digitale of analoge uitingen, onze expertise ligt zowel op het gebied van user interface design (online producties) als voor logo’s huisstijlen, huisstijlhandboeken, brochures, handleidingen en bewegwijzering.
Ons kantoor bevindt zich in Kaatsheuvel en wij richten ons op de grote steden in Noord-Brabant.

0416 71 21 77

Grafisch ontwerp

Webdesign

Branding

Portfolio

Grafisch ontwerp

Elk traject waar een grafisch ontwerp voor nodig is, starten wij met een gesprek met de klant; samenwerking en aanvoelen wat de klant wil, is key. Is er al een vaststaande huisstijllijn en zo niet wordt dat eerst besproken en eventueel vastgelegd. Afhankelijk van het budget. Samen bespreken we wat je wilt bereiken met het item, wie je als organisatie bent en waar je heen wilt. Die samenwerking: elkaar voeden, werken als een team, hebben wij als organisatie hoog in het vaandel.

We kijken naar je concurrent(en). We stellen de markt en de gebruiker centraal en onderzoeken zorgvuldig waar de toegevoegde waarde van jouw organisatie ligt. Hoe kunnen we die vertalen naar een uitstraling waarin je ‘herkend’ wordt? Zo ontwikkelen we het ‘gezicht’ van een bedrijf. In de vorm van een herkenbare en authentieke huisstijl, een fraai logo, passende brochures en een website die voldoet aan de eisen waarom hij online is gezet.

Solid Results is dus op het gebied van grafisch ontwerp breed inzetbaar. Grafisch ontwerp gaat in onze optiek veel verder dan ‘een mooi beeld ontwikkelen’. Want het ontwerp zal het doel moeten dienen. ‘Mooi’ op zichzelf brengt u geen winst of meer omzet, maar een ‘gezicht’ wat door de markt herkend wordt, zal u daarentegen geen windeieren leggen.

Innoveren is durven kiezen voor verandering

En dat geldt ook voor grafisch ontwerpen. Want innoveren is durven kiezen voor verandering. Van strategie en waardebepaling tot concept en realisatie van de uitstraling. Durf je die upgrade van je huisstijl aan? Elke stap wordt zorgvuldig getoetst aan de context van wat er speelt en de huidige situatie. Met elkaar stellen we uitgangspunten bij indien nodig.

Stilstand is achteruitgang. Een (ver)oud(erd) logo kan subtiel een moderne en nieuwe look krijgen met behoud van het oorspronkelijke karakter. Om relevant te blijven moeten organisaties continu in beweging zijn. Nadenken over hun uitstraling, ook in dat opzicht gericht op de toekomst. Op basis van een heldere visie nieuwe wegen in durven te slaan. Durf je te vragen: ‘Komen we als bedrijf nog wel over zoals we werkelijk zijn? Herkent onze doelgroep ons? Spreken we hen aan zoals we denken dat we onze doelgroep het wil?

Wij ondersteunen organisaties en helpen hen om het juiste aanzien te krijgen wat meer klanten aantrekt en de omzet verhoogt. Wensen en dromen op een effectieve manier omzetten door als bedrijf ‘de juiste jas’ aan te trekken.

Dit doen we en dat doen we goed.

Restylen grafische uitstraling

U heeft een herkenbaar logo, u weet dat u herkend wordt door uw doelgroep, want dat heeft jouw organisatie in de achter je liggende tijd opgebouwd. Maar jouw uitstraling heeft een opfrisbeurt nodig. Kijk naar grote companies als de KLM, Heineken of Shell, door de jaren heen zorgen ze ervoor dat ze blijvend herkenbaar zijn, en toch wordt het logo en de huisstijl met enige regelmaat ‘opgefrist’. Ook dat is een hele kunst om met minimale veranderingen aan te geven dat je als bedrijf ‘bij de tijd’ bent en blijft.

Ons team

Solid Results heeft een toegewijd team van grafisch ontwerpers met een passie voor het oplossen van visuele vraagstukken. Ook voor jou zetten wij onze creativiteit graag in en staan we klaar om in een goede samenwerking letterlijk en figuurlijk tot het juiste beeld te komen. Het gezicht van jouw bedrijf herkenbaar in de markt.

Er rolde al veel van de band

Start typing and press Enter to search