Bel ons: 073 20 21 079

Internetbureau Breda

Kom gerust vrijblijvend brainstormen met ons

  Internetbureau Breda:
  wij geven bedrijven een gezicht.

  De consument is al lang niet meer via één kanaal te bereiken. Wij zijn een full service, off- en online internetbureau en zijn ons bewust van de hoeveelheid skills die je daarvoor moet bezitten. Maar met een team van interne en externe professionals hebben wij alle disciplines in huis om een bedrijf of merk on- en offline in de markt te zetten. We onderzoeken de (huidige) positie van het merk, de markt, de doelgroep en de boodschap. Dat betekent dus een geïntegreerde aanpak. Zo helpen we organisaties en merken hun doelgroep te bereiken in een online én offline wereld.

  Zocht je op: internetbureau Breda? Solid Results! Wij zijn in de buurt.

  Ons kantoor bevindt zich in Den Bosch (in de Gruyter Fabriek) en wij richten ons met name op klanten in Noord-Brabant.

  073-2021079

  Branding.

  Grafisch ontwerp.

  Websites.

  Tekstschrijven.

  Internetbureau Breda:
  Solid Results!

  Een goed internetbureau kan het verschil maken. De uitstraling van je communicatie-uitingen bepaalt voor een groot deel hoe mensen je merk beleven. Ik noem het wel eens ‘de garderobe van je bedrijf’. Kernwaarden als kwaliteit of betrouwbaarheid straal je uit. De doelgroep moet bij je willen ‘horen’. Zich thuis voelen en zich herkennen. Dus zorg ervoor dat je visuele uitstraling aansluit op de behoeften van je doelgroep. Daarom hebben wij oog voor detail, voor typografie en gevoel voor kleur. Passend bij jouw organisatie, bij de cultuur van je bedrijf, passend bij de doelgroep.

  Wil je een succesvolle internet reclamecampagne laten ontwikkelen of zijn jullie toe aan een compleet nieuwe huisstijl? Ben je op zoek naar een bureau die zich werkelijk verplaatst? Dan heb je het hier gevonden. We ontwikkelen offline campagnes en online campagnes en het liefst werken we met een combinatie hiervan.

  Complete projecten; van strategie en concept tot uitvoering. Van websites tot social media campagnes. Wil je jouw product, dienst, merk of boodschap onder de aandacht van een specifieke doelgroep brengen, dan vraagt dat om kennis. Kennis van de markt en kennis van de doelgroep. Hoe groot is je budget? Samen onderzoeken we wat voor jouw bedrijf of organisatie de meest effectieve manier van campagne voeren is. Want in alle gevallen geldt: je hebt maatwerk nodig.

  Zocht je op internetbureau Breda? Solid Results!

  We ontwikkelen
  online
  campagnes

  Aqua pijl

  Een combinatie van marketing en communicatie op het internet

  Wie open denkt, ziet mogelijkheden.

  Daarom ontwikkelen wij, gebaseerd op het product en de doelgroep, gerichte campagnes. Technologie maakt het mogelijk dat  resultaten zichtbaar en meetbaar zijn.

  Zocht je op Internetbureau Breda? Solid Results! We bevinden ons in de buurt.

  Vanuit het nu vooruit kijken

  Wij werken in een wereld die snel verandert. Dus laten wij onze klanten graag een pas vooruit lopen, zonder te vergeten waar ze nu staan. Onze aanpak is gebaseerd op ondernemerschap, flexibiliteit en kennis. We moeten op de hoogte blijven en zijn daarom altijd nieuwsgierig naar de laatste trends.

  Zo mag geen organisatie of bedrijf in deze tijd de social media negeren. Het is een onlosmakelijk geheel van de wijze waarop je met de markt communiceert. Wij begeleiden bedrijven hierin, maken desgewenst een compleet social media plan en/of we coachen de mensen binnen de organisatie die dit op zich gaan nemen.

  Internetbureau Breda? Solid Results.

  Partnership en openheid

  Onze opdrachtgever maakt deel uit van het team. Samenwerking is key. Zoals we ook ‘als team’ werken binnen ons bedrijf. Samen brengen we de doelstellingen en de wijze waarop we dat kunnen realiseren in kaart, in overleg met onze klant. Zo ontstaat er een manier van werken waarbij niet alleen alle aandachtspunten en kanalen worden meegenomen, maar waar de verschillende inzichten elkaar vinden.

  Internetbureau Breda? Solid Results.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauwe pijl

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken