Idris.

Opdracht:

Verzin een naam en creëer een sprekend logo met een sterke pay off voor ons merk.

Waar staat het merk voor?

Een specialistisch behandelcentrum voor kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met (zeer) complex gedrag. Zij bieden behandeling, ook als het nergens anders meer gaat. Zij zijn er voor cliënten die door hun verstoorde gedrag overal vastlopen: thuis, op school, op het werk en in de vrije tijd. Zij helpen bij het oplossen van problemen, nemen waar nodig tijdelijk de regie over en bieden stap voor stap weer perspectief en vertrouwen in de toekomst.

Organisatie breed

We kregen de gelegenheid om dit project organisatie breed neer te zetten. Door middel van workshops waar -vanuit alle lagen van de organisatie- medewerkers aan hebben deelgenomen.
Die samenwerking heeft bijgedragen aan de totstandkoming van het eindresultaat: een naam en een logo met een pay off die door de medewerkers als zeer ‘eigen’ werd ervaren. Solid Results streeft naar een zo groot mogelijke betrokkenheid van de medewerkers; het is hun organisatie, het zijn hun cliënten, zij moeten met trots hun naam en uitstraling ‘dragen’.

Het logo; de corporate story

Een boom die wordt gevormd door mensen. De kracht van ‘samen’.
Een boom staat voor kracht. Deze boom is bijzonder omdat de mensen met elkaar één krachtige boom zijn. Dit geldt zowel voor de cliënten die ook samen met hun omgeving het moeten gaan redden in de maatschappij als voor de medewerkers die het met elkaar en met hun cliënten voor elkaar krijgen. De kleur komt uit de natuur, staat voor zoveel mogelijk dicht bij jezelf blijven.Jouw natuurlijke kracht.
Dit geldt voor de cliënten en voor de medewerkers.

De naam en pay off

IDRIS
Idris: Iedereen is.
De klinkers zijn weggelaten.Geïnspireerd door sms taal, het zal zo het grootste deel van de doelgroep aanspreken. Iedereen is spreekt voor zich:iedereen is het waard dat hij of zij er is.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken