Horizon T&O.

wie is horizon t & o?

Horizon T&O brengt zowel mensen, management als organisaties op een zelfbewuste en inspirerende manier -aantoonbaar en duurzaam- rendement.

Horizon T&O is expert in talentontwikkeling. Zij brengen mensen en daarmee organisaties in beweging. Dat doen ze met een heldere focus op het te behalen resultaat en de individuele bijdrage van de medewerkers. Zo vergroten ze het lerend vermogen van mensen en organisaties.

opdracht solid results

Ontwerp whitepapers die bezoekers / geïnteresseerden kunnen downloaden vanaf de website.

briefing horizon t & o

Horizon T&O wilde een fraaie, rustige huisstijl voor haar whitepapers. De wens kwam voort uit het gegeven dat de website een restyle had ondergaan. De website heeft nu een veel rustiger uitstraling (eveneens door ons ontworpen en in wordpress-maatwerk ontwikkeld). Het veelvuldig terugkerend kleurgebruik (oude huisstijl) is nu tot een minimum beperkt.

Met het ontwerp is rekening gehouden met een goede leesbaarheid op het scherm. Het rijkelijk ingezette beeldmateriaal is deels fotografie in opdracht en deels door ons uitgezocht stockbeelden materiaal. Het is bewezen dat men op het scherm met meer plezier leest, als de content wordt afgewisseld met beeldmateriaal.

whitepaper_bl_15-03
whitepaper_bk_19-03-1
whitepaper_bk_19-03-3

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken