Bogers XL Herenmode Website

WIE IS DE KLANT?

Bogers XL Herenmode is al 50 jaar een begrip in West-Brabant. In hun winkel in Roosendaal van 300 vierkante meter vol met bekende merken zoals Eduard Dressler en Camel Active in maten van XL tot 8XL verkopen zij trendy herenmode voor mannen ‘van formaat’. Grotere, afwijkende maten, van kostuum tot casual. Maar wel in het hoogste segment. En met de unieke Mix & Match service.

WAT WAS DE OPDRACHT?

‘Kleding maakt de man’ en ‘huisstijl maakt het bedrijf’. Aan ons de opdracht om dit voor Bogers XL Herenmode te realiseren. Een eigentijdse, corporate website die uitstraalt wie Bogers Herenmode als bedrijf is. We zijn begonnen met een bezoek aan de winkel om de zaak te ervaren en de eigenaar, de heer Bogers, te interviewen.

Dit resulteerde in een gloednieuwe website ‘van formaat’. De uitstraling van het product is de uitstraling van de website. De steunkleur donkerblauw is voor dit jaar in combinatie met goud (gerelateerd aan het jubileum, het 50-jarig bestaan van de winkel) verwerkt. Na het jubileumjaar wordt de gouden kleur vervangen voor een chique zandkleur.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken