Bel ons: 073 20 21 079

Blinkers Training en Ontwikkeling Website.

Bekijk de website

WIE IS DE KLANT?

Blinkers NLP-trainingen. Erik van Barneveld is een NLP-trainer die vol overgave andere mensen helpt om hun eigen potentie te vergroten. Hij gelooft stellig dat veel mensen, net als hijzelf, veel meer in hun mars hebben dan ze zelf vaak denken. Tijdens zijn trainingen krijgt men veel persoonlijke aandacht om optimaal te kunnen leren. De trainingen zijn kleinschalig opgezet in een veilige setting.

WAT WAS DE OPDRACHT?

Erik van Barneveld, eigenaar van Blinkerstraining was toe aan een nieuwe website en heeft dat direct gecombineerd mate het door ons laten ontwikkelen van een geheel nieuwe huisstijl. Vanaf logo tot en met de complete uitstraling. Zijn wens was om zich onderscheidend te positioneren in de markt. Je ziet vaak dat websites binnen deze branche dezelfde, soms wat softe uitstraling hebben. Daar zag hij de kans om zich te ontdoen van het bestaande imago. Wij zijn daar in geslaagd door het ontwerp van een ietwat ‘brutale’ maar vooral krachtige lay-out die veel zegt over Erik.

ONZE WERKWIJZE

Natuurlijk gaan daar veel gesprekken aan vooraf en willen wij de persoon achter het bedrijf, zijn missie en visie leren kennen, doorgronden voordat we -goed- aan het werk kunnen gaan. De start is het opstellen van een (korte) corporate story, een belangrijk houvast voor bijna elke communicatie-uiting. Deze in WordPress gebouwde website is geheel maatwerk.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken