De Lekkerste Vlaai Website

WIE IS DE KLANT?

Naast een website voor het bestellen van vlaaien en gebak, heeft de eigenaar van de site delekkerstevlaai.nl ook een lunchroom in Rosmalen, Cappuccino, waar bezoekers van een heerlijke cappuccino met een lekker gebakje kunnen genieten of een lunch kunnen nuttigen.

Niet alleen is er een breed assortiment aan echte Limburgse vlaaien, er is ook een groot  scala aan andere soorten gebak zoals de lokale Bossche bol, bonbons en biologisch ijs. Luxere vlaaien worden op locatie voor klanten bereid.

Zo kwam de eigenaar op het idee zijn lekkernijen in een webshop te gaan verkopen.

WAT WAS DE OPDRACHT?

De klant droeg ons een dilemma aan: hij overwoog twee websites online te plaatsen. Eén voor zijn lunchroom en één webshop om het gebak/de vlaaien te verkopen. Wij raadden dat hem af en hebben beide ondernemingen in een enkele website weten te voegen.

De oude website van De Lekkerste Vlaai was achterhaald qua ontwerp en de onderliggende technologie. Klanten konden uitsluitend via een formulier bestellen en afrekenen moest op rekening of in de winkel. Dit kostte de klant niet alleen onnodig veel tijd en moeite, maar ook de eigenaar en het personeel. Wat De Lekkerste Vlaai nodig had, was een werkende, eigentijdse webshop waarmee klanten in dezelfde run kunnen bestellen en afrekenen en de eigenaar overzichtelijke, uniforme en afgerekende bestellingen binnenkrijgt.

De vernieuwde website is professioneel en dient zowel particuliere klanten als bedrijven. De webshop bevat meerdere variabelen waarmee klanten snel het formaat, het gewenste aantal snijpunten, al dan niet een tekst of afbeelding en wel of geen verse slagroom kunnen aangeven. Zoals alle websites van Solid Results is het ontwerp van de shop maatwerk.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken