Flowcomm Website.

wie is de klant

Flowcomm levert procescomponenten voor de voedingsmiddelenindustrie. Het team van Flowcomm bestaat uit toepassingsgerichte vakspecialisten. Een club van professionals die altijd de meest geschikte technische oplossing(en) vinden voor de gewenste toepassing. De productgroepen worden onderverdeeld in Afsluiters, Pompen en Warmtewisselaars.

Zij onderscheiden zich met adviezen die als garantie worden ingezet. Een belofte die ze waarmaken. Als individuele medewerker en als team. Dat vraagt om een optimale inzet en een sterk inlevingsvermogen in de situatie van de klant. Hoe moeilijk en complex ook. Maar die uitdaging gaan zij graag aan, want zij richten hun focus vol op de mogelijkheden. Wat voor een klant uitgesloten lijkt, is voor Flowcomm de weg naar wat wél kan. Zij zien kansen waar anderen voor een muur staan. En met name dat laatste maakt Flowcomm tot wat ze zijn; een sterke partner voor co-engineering.

opdracht voor solid results

Al voor wij de opdracht kregen was duidelijk dat Flowcomm sterke behoefte had aan een full service reclamebureau. Op elk denkbaar gebied konden wij beantwoorden aan de wensen van het bedrijf. We zijn gestart met een organisatie-brede corporate identity sessie die duidelijk maakte wie zij zijn als bedrijf en hoe zij zich willen profileren in de markt. Dat was voor Solid Results het startteken om een passende website te bouwen die zowel qua ontwerp als concept paste als het juiste kledingstuk. Maar waar een potentiële klant (branches) ook zijn wereld in herkent en oplossingen vindt voor zijn vraagstukken.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken