Intstaff Website.

De klant:

intStaff staat voor samenbrengen, verbinden en samenwerken. Zij houdt zich -deels- bezig met internationale detachering. Werkgebieden tot op heden zijn de bouw en de IT. Hun medewerkers zijn voor het grootse deel arbeidsmigranten, maar zij hebben ook Nederlandse werknemers in dienst.
intStaff neemt zowel het belang van de opdrachtgever als van haar werknemers zeer serieus; zij zijn de partij die niet teleurstelt. Dankzij een grote ervaring weten ze snel wat er nodig is om openstaande functies in te vullen. Zij kennen hun mensen en zijn overtuigd van hun competenties. De medewerkers zijn voor het grootse deel arbeidsmigranten, maar zij hebben ook Nederlandse werknemers in dienst. Opdrachtgevers kunnen dus putten uit een grote database met geschikte werknemers en medewerkers hebben de keuze uit meerdere opdrachtgevers. In elk opzicht: ‘win-win’.

De opdracht:

Ontwerp en ontwikkel een website die op dit moment, in deze fase, ingezet zal worden voor de marketing, het bedrijf is de startup fase. Zij hebben mede voor ons gekozen omdat wij het complete online marketing traject gaan uitvoeren. De site moet kracht en professionaliteit uitstralen en met een duidelijk andere profilering dan hun medespelers in het veld. Met de uitdaging om zowel de werknemers (werkzoekenden) als de bedrijven aan te spreken. In een latere fase zal de website worden aangevuld met een portaal voor de bedrijven waar zij zelf of naar personeel kunnen zoeken en/of vacatures kunnen plaatsen en een portaal voor werkzoekenden die alle informatie en vacatures daar kunnen vinden.
In het derde stadium zal ook voor elke werknemer een aparte pagina zijn met zijn complete geschiedenis.

Design:

De hele website is op voorhand ontworpen in Indesign. Na goedkeuring op het ontwerp zijn wij gestart met de ontwikkeling.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken