Pura Vida Kinderwens Website

WIE IS DE KLANT?

In het leven van Marianne van der Peet is ‘een kinderwens’ de rode draad. Deze wens is vooralsnog nooit in vervulling gegaan. Met de ervaringen die ze heeft wil ze graag anderen helpen. Mensen die zich hierin herkennen, hun verhaal kwijt willen of hun ervaringen een plek willen geven. Marianne coacht deze doelgroep. Naast het coachen geeft Marianne workshops.

WAT WAS DE OPDRACHT?

Een site waar liefde en vertrouwen direct visueel worden overgebracht. Marianne wil een website waarmee ze potentiële cliënten kan overhalen om zich een tijd te laten coachen. De site moet overzichtelijk zijn en warmte en professionaliteit uitstralen. We hebben voor deze website een thema gebruikt wat in CSS is aangepast. Dit scheelt in de kosten en op deze manier konden wij toch aan de wensen van de klant voldoen. Marianne heeft zelf alle beelden en tekst aangeleverd die door ons zijn geredigeerd.

CONCEPT EN STRATEGIE

Ook de online marketing wordt door Solid Results opgepakt. Het is belangrijk dat de website straks goed gevonden wordt. We hebben eerst de site SEO-technisch ingericht op paginaniveau. Daarna worden een van onze marketing pakketten ingezet waarmee de site op organische wijze steeds beter door Google gerankt zal worden. Tevens begeleiden we puravida-kinderwens.nl met Social Media Campagnes.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken