Rebaja Holding Website.

De klant:

René Claasen is als financieel professional breed inzetbaar op nagenoeg alle bedrijfsprocessen. Hij beperkt zich niet tot een financiële analyse of rapportage want afzonderlijke bedrijfsprocessen hebben uiteindelijk altijd financiële gevolgen. Gevolgen die zichtbaar worden in de financiële administratie. De filosofie van Rebaja Holding is het samenbrengen van diverse disciplines en betrokkenen om uiteindelijk het gewenste resultaat te bereiken. Samenwerking, verbinden en samenbrengen van kennis en kunde van diverse partijen (‘Connecting the dots’) geeft vele voordelen waarbij alle partijen tot een optimaal resultaat komen.

De opdracht:

Een website die korte en directe informatie doorgeeft aan bedrijven en particulieren die hem nodig zouden kunnen hebben op zijn vakgebied.
‘Mijn vakgebied is uitgebreid, dus zoek daar een oplossing voor’, was de wens van de klant.
We hebben dat visueel opgelost, expertises komen een voor een in beeld.
Qua beeld en tekst moet de site aanspreken. We hebben heel bewust gekozen voor een one page website omdat de content niet overmatig was en de klant deze site vooral gebruikt en inzet als visitekaartje.

Design:

De hele website is op voorhand ontworpen in Indesign. Na goedkeuring op het ontwerp zijn wij gestart met de ontwikkeling.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken