Residentie Petruspark Website.

De klant:

Vitalis maakt zich sterk om senioren te ondersteunen bij het behoud of verbeteren van de kwaliteit en de veiligheid van het dagelijks leven. Residentie Petruspark beschikt over verschillende luxe appartementen en verhuurt deze aan vitale, vermogende ouderen. Als zij in de toekomst zorgbehoevend worden, biedt Vitalis alle nodige zorg waardoor deze senioren blijven wonen zoals zij dat gewend zijn.

De opdracht:

Ontwerp en ontwikkel een frisse, moderne website passend bij de reeds bestaande huisstijl van Vitalis Residenties die tevens de luxe van de appartementen reflecteert. Solid Results heeft deze huisstijl in enkele jaren geleden zelf ontwikkeld.

Een van de criteria was om leegstand te voorkomen.

Het resultaat is een website die de kernwaarden en identiteit van Vitalis Residenties uitstraalt. Uitnodigend voor potentiële bewoners, hun familie en andere stakeholders.

De website is opgebouwd met modulaire blokken, waardoor pagina’s simpel uit te bouwen zijn. Een kwestie van dupliceren en vullen met nieuwe inhoud.

Design:

De hele website is op voorhand ontworpen in Indesign. Na goedkeuring op het ontwerp zijn wij gestart met de ontwikkeling.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken