Sterk Dakwerk Website.

Bekijk de website

De klant:

Sterk Dakwerk is een uitdagend startup bedrijf. Innovatief en doortastend wil Sterk Dakwerk de markt gaan veroveren. Op dit moment nog een eenmanszaak, maar de eigenaar heeft ambitieuze plannen. Met deze toekomstplannen als focus is de site ontworpen en opgezet. Een professionele website met de potentie van een sterke partner die alles aangaande dakwerken kan realiseren. Van dakdekken, dakrenovaties, -isolatie tot lood- en zinkwerken en voor echt alle andere denkbare dakwerkzaamheden. Sterk Dakwerk wil een betrokken partner zijn, betrouwbaar, oplossingsgericht, meedenkend. Hij gaat voor totaaloplossingen.

De opdracht:

Realiseer een website die er ten opzichte van de concurrentie anders uitziet. Professioneler en vooral, onderscheidend. Ook in deze markt zie je teveel sites die allemaal op elkaar lijken en waar het onderscheid niet afstraalt van de website. De klant wilde dat alle werkzaamheden goed werden uitgelicht in beeld en tekst zonder dat de informatie als storend en teveel overkomt bij de bezoeker. De bezoeker moet snel komen waar hij wil zijn. Overal contact op kunnen nemen. De site moet overzichtelijk zijn, gebruiksvriendelijk en ook op mobiel snel en prettig is gebruik.

Design en tekst:

De kleuren zijn in overleg met de klant samengesteld. De teksten zijn door ons geschreven na interviews met de klant, evenals de beelden en de fotografie.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken