Streamer tekstproductie en communicatie-advies.

wie is streamer communicatie?

‘Streamer tekstproductie en communicatie-advies’ zag het levenslicht in 1998. Het bureau werd opgericht door politicoloog, journalist en persvoorlichter Paul Hager (Den Haag, 1959). Sinds de start weet het Bredase bureau zich verzekerd van een uitgebreide klantenkring, zowel in de non-profit als de commerciële sector.

De wereld van communicatie en informatie is complex. Voor een buitenstaander soms moeilijk te doorgronden. Voor elke organisatie is professionele in- en externe communicatie niettemin cruciaal.

Opdracht solid results

Dit is een mooi voorbeeld van een low budget site. Streamer communicatie advies wilde een site die past in deze tijd en die (heel belangrijk) aanzet tot het ondernemen van actie. Het Bredase bureau weet zich nu (na anderhalf jaar) verzekerd van een uitgebreide klantenkring, zowel in de non-profit als de commerciële sector. Voor elke organisatie is professionele in- en externe communicatie cruciaal. En ook al was het budget klein, we hebben een professionele site ontwikkeld die heden te dage veel leads opbrengt. Streamer Communicatie heeft nu een heldere en overzichtelijke website die én informatie verschaft én de bezoeker aanzet tot actie. Zij nemen overigens wel een SEO-pakket bij ons af.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken