Vitalis WoonZorg Groep Website.

Bekijk de website

WIE IS VITALIS WOONZORG GROEP?

Vitalis maakt zich sterk om senioren te ondersteunen bij het behoud of verbeteren van de kwaliteit en de veiligheid van het dagelijks leven. Of het nu gaat om hulp bij wonen, bij ontmoeten en welbevinden of om zorg en behandeling. De opdracht voor Vitalis Woonzorg Groep was het maken van een website

OPDRACHT SOLID RESULTS

Deze website was qua concept een enorme uitdaging voor ons. Aan de ene kant wilde de Vitalis WoonZorg Groep zich als merk sterk in Eindhoven positioneren en tegelijkertijd moesten de vijf pijlers een prominente plek krijgen. Want de pijlers vormen samen de kracht van de Vitalis WoonZorg Groep.

De oplossing

De home pagina is corporate, en het gezicht van de Vitalis WoonZorg Groep, met bovenaan in een rode balk het corporate menu. Op de home hebben wij de vijf pijlers onder het headerbeeld prominent geplaatst. Wanneer de bezoeker klikt op een van de pijlers komt hij gelijk in een nieuwe omgeving met een eigen menu. De pijlers zijn: Residenties, Revalidatie, Intensieve Zorg, Specialistische behandelingen en Wijkzorg.

Het is uiteindelijk een zeer complexe website geworden waar wij, nog steeds, naar aanleiding van ervaringen en metingen (bezoekersgedrag) in Analytics, verbeteringen in aanbrengen.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken