Your Yogi Website.

Bekijk de website

De klant:

Your Yogi is een eenvrouwsbedrijf met een duidelijke, kristalheldere missie: het fysiek en mentaal helpen ontspannen van bedrijven en individuen door middel van yoga, maar dan zonder enige vorm van religie op welk vlak of niveau ook. Yoga vanuit de oorsprong zoals het bedoeld is. Laetitia, eigenares en yogi, geeft zowel groeps- als privélessen en deze worden altijd gegeven op locatie. Met name voor de particulier die het druk heeft en het heerlijk vindt om aan huis haar of zijn yogalessen te kunnen ontvangen. Maar ook voor bedrijven is het een interessante manier om het personeel te verwennen met kleine groepssessies. Niet alleen goed voor de mens, maar ook voor de resultaten van het bedrijf.
Your Yogi staat voor vitaliteit, gezondheid en balans, en helpt haar klanten elke dag dit te bereiken.

De opdracht:

Ontwikkel een site die het DNA van Your Yogi uitdraagt op elk gebied. Opvallend en aantrekkelijk voor zowel bedrijven als de particulier en met de nadruk op de praktische voordelen van yoga.
Het kleurenschema van de website zal zowel rust als energie uitstralen en de beelden moeten zowel uitnodigend als herkenbaar zijn.
De informatie op de website moet zowel de particulier als bedrijven aanspreken. We moesten ook de content verzorgen, en in dat geval hebben wij interviews afgenomen waarna Maddie Houtstra de teksten heeft geschreven. Prettig leesbaar voor de bezoeker en hoog beoordeeld door zoekmachines.

Design:

De hele website is op voorhand ontworpen in Indesign. Na goedkeuring op het ontwerp zijn wij gestart met de ontwikkeling.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken