Presentaties;
want je wilt goed voor de dag komen

Wil je samen met ons ideeën opdoen?

  Je wilt een
  heldere boodschap
  overbrengen
  en geen moment
  de aandacht
  van je publiek
  verliezen.

  Gouden pijl omhoog

  Presentaties

  Er zijn vele vormen van presentaties, maar in alle gevallen wil je met je presentatie inspireren en overtuigen. Je wilt een heldere boodschap overbrengen en geen moment de aandacht van je publiek verliezen. Dus is het heel belangrijk is dat je boodschap een structuur volgt die werkt. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw presentatie het verschil maakt. We werken met unieke en doordachte ontwerpen die passen in de huisstijl en tegelijkertijd het doel dienen waarvoor ze ontwikkeld worden. We hebben alle professionals in huis om de presentatie te ontwikkelen die je wenst. Of je nu een interactieve presentatie wilt om je product te promoten of een grote opdracht binnen te halen of een PowerPoint-presentatie nodig hebt voor intern gebruik.

  PowerPoint-presentaties

  Iedereen kent wel de PowerPoint-presentatie ‘oude stijl’. Toch zijn er nog veel bedrijven die een ‘basis PowerPoint-presentatie’ in de eigen huisstijl door ons laten ontwerpen zodat de verschillende afdelingen binnen (meestal grote tot middelgrote) organisaties zelf hun presentatie kunnen samenstellen. Ook deze vorm van Power-Point-presentaties zijn nog steeds gewild. En kunnen er zeer professioneel uitzien, mits goed vormgegeven. Maar dan ligt het wel aan de persoon die presenteert of hij of zij de aandacht van de luisteraars weet vast te houden.

  Interactieve PowerPoint-presentaties

  We maken ook interactieve PowerPoint-presentaties. Zodra er sprake is van interactie, wordt de kans om de aandacht vast te houden, vele malen groter. Wat we altijd uitleggen is dat een presentatie iets anders is dan een video of animatie voor een website. Een presentatie wordt begeleid door degene die het presenteert, hij of zij kan de presentatie versnellen, naar een ander onderwerp switchen, vertragen en ook stopzetten als hij zijn verhaal nader wil toelichten.

  Vormen van presentaties

  Er zijn meerdere vormen van presentaties. We maken een onderscheid in sales en bedrijfspresentaties. Wil je je bedrijf presenteren aan de markt? Ga je een grote klant binnenhalen? Wil je intern een nieuwe afdeling introduceren? Wil je een nieuw product introduceren? Er zijn vele redenen te bedenken voor het belang van een presentatie. Daarom wil je ook dat het professioneel ontwikkeld wordt. Een presentatie met een inhoud die overtuigt, met krachtige beelden en passend bij de identiteit van je bedrijf.

  Aqua Pijl

  Zodra er
  sprake is
  van interactie,
  wordt de aandacht
  vele malen groter.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauwe pijl

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken