Webdesign Breda

Webdesign Breda: een unieke website

De websites die wij ontwikkelen zijn innovatief, uniek en gebruiksvriendelijk. Een uniek webdesign Breda voldoet aan de laatste technieken en aan de eisen van Google. Responsive tot en met smartphone. Dit is essentieel voor elke website. Als je op het internet surft tref je miljoenen standaard websites. Solid Results maak daarin het verschil. Wij zijn van mening dat elke onderneming authentiek is. En dat je dat moet laten zien in je uitingen naar de markt. Een website met een unieke uitstraling laat zien waar je voor staat.

Ons kantoor bevindt zich in Kaatsheuvel en wij richten ons op de grote steden in Noord-Brabant.

Alle prijzen zijn exclusief beelden, tekst en BTW.

Prijsindicaties

Website Start: max 6 pagina’s – social media links -contactformulier – slider –
Vanaf € 750,-
Website Start Plus: als Start maar inclusief maximaal 3 modules / functionaliteiten –
Vanaf € 1250,-
Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

0416 71 21 77

Websites

Online Marketing

Webshops

Hosting

De vele mogelijkheden van webshops

Wij maken complete e-commerce webshops voor het MKB, uit onder andere Breda. De vele mogelijkheden van webshops maken het ook niet bepaald eenvoudig om voor de juiste software te kiezen. Dat geldt voor een beginnend online winkelier of voor de gevorderde online winkelier die toe is aan een webshop met software van deze tijd. Onze software is altijd afgestemd op de doelstellingen en de te verachten grootte van de site. Wij begeleiden je ook in het concept vanaf het begin – met goede adviezen – tot aan het eind: inclusief het gebruik van het CMS. Webdesign Breda van A tot Z.

Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
Webshop Complex (Magento): Prijs op aanvraag

Alle webshops zijn responsive tot en met tablet en smartphone.

Toegevoegde waarde van Solid Results:
Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot communicatieplanning en online marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.

Inzicht in bezoekersgedrag

We hebben alles in huis om inzicht in bezoekersgedrag te kunnen onderzoeken; dit creëert de uitgangspunten van waaruit wij de site continu optimaliseren. We zorgen dat je opvalt met je website en dat de boodschap van de website helder wordt gecommuniceerd met de markt. Dat is de meerwaarde van Solid Results.

We hebben aandacht voor details, ontwerpen onderscheidende designs en beschikken over oneindig veel technische mogelijkheden. We hebben niet de ambitie om de goedkoopste websitebouwer te zijn, maar we zijn wel de beste. Kwaliteit is een keuze en helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Welke keuze maak jij? Er zijn veel websites en webshops die allemaal op elkaar lijken; er is veel van hetzelfde. Solid Results kiest voor unieke ontwerpen in plaats van gebruik te maken van bestaande templates. Passend bij uw bedrijf, uw huisstijl en uw doelstellingen.

Webdesign Breda:

 • Een goede website vertelt in één oogopslag waar het om gaat;
 • Een goede website heeft een duidelijke herkenbare boodschap;
 • Een website moet snel zijn; Google rankt de site beter met een hoge snelheid;
 • Een goede website inspireert; houdt de bezoeker vast;
 • Een goede website is vindbaar in Google;
 • Een goede website heeft een onderscheidend ontwerp, valt op in het woud van ‘veel van hetzelfde’;
 • Een goede website is actueel en ververst regelmatig de content;
 • Een goede website heeft Google Analytics geïnstalleerd; zo weten we precies waar en hoe we moeten bijsturen en optimaliseren;
 • Een goede website is altijd voorzien van een CMS waarmee de site actueel gehouden wordt;
 • Een goede website is geschikt voor mobiel;
 • Een goede website is gebouwd met hoogwaardige technologie en met kennis van SEO.

Er rolde al veel van de band

Start typing and press Enter to search