Webshop offerte Den Bosch

Wil je een webshop offerte in de regio Den Bosch?

  webshop offerte Den Bosch
  eerlijk en transparant.

  Je bent op zoek naar een offerte voor een webshop. Of misschien is je oude webshop toe aan een update. In het eerste geval sta je aan het begin van een heel nieuw avontuur. En voordat je begint, oriënteer jij je eerst; je vergelijkt offertes, kijkt wie er fraaie webshops bouwt en je leest hoe belangrijk een conversie gerichte site is.  En hoe meer je je erin verdiept, hoe meer jou opvalt dat de prijzen voor het bouwen van een webshop van aanbieder tot aanbieder nogal uiteenlopend zijn. Maar waar komen die verschillen dan vandaan?

  Wij streven ernaar onze klanten altijd een eerlijke en transparante prijsopgave te geven. Ondanks de complexiteit van de materie. Wat wil zeggen dat hetgeen er op de offerte staat een eerlijke en nauwkeurige vertegenwoordiging is van de arbeid en de software die nodig zijn om jouw webshop zoals besproken te verwezenlijken. Zo zorgen wij dat de lichten bij ons en bij onze partners aan blijven en voorkomen we dat jij voor exorbitant hoge kosten komt te staan.

  Webshop offerte Den Bosch? Solid Results geeft je een transparante opgebouwde offerte.

  Ons bureau bevindt zich in den Bosch (de Gruyter Fabriek) en wij richten ons met name op klanten in Noord-Brabant.

  We raden je aan om de quickscan te maken; dat geeft ons een goed beeld van je doelen.

  073 20 21 079

  Websites.

  Online Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Webshop offerte Den Bosch?
  Een goed begin

  Voordat wij onze offertes maken, gaan we meerdere keren, en altijd minimaal één keer intensief met je in gesprek. Een belangrijke intake, want op die manier krijgen wij een idee van jouw wensen, doelstellingen, producten, de onderverdeling in categorieën, waar je op wenst te filteren, de merkbeleving en vanzelfsprekend: wie jouw doelgroep is. Daarna bepalen we in overleg wat de structuur van je webshop zou moeten zijn en wat er nodig is om een optimale webshop te bouwen. Op die manier verzekeren wij jou van een shop die past bij je bedrijf, die maximaal converteert en inspeelt op de beleving van je doelgroep. Als dit niet past binnen het budget, bieden wij gespreide betalingen aan.

  Webshop offerte Den Bosch? Solid Results adviseert je graag.

  Onze werkzaamheden

  Wanneer we precies weten wat jij wilt bereiken met je webshop en welke functionaliteiten daarvoor nodig zijn, kunnen we een offerte voor je maken. Voor een gemiddelde webshop bestaat ongeveer een derde van de eindprijs uit het ontwerp van de front-end; dat wat de bezoekers ‘zien’. Dit wordt in een grafisch programma ontworpen zodat jij precies weet hoe jouw website eruit zal zien als hij klaar is, voordat we beginnen met bouwen.

  Vervolgens wordt de webshop gebouwd door onze ervaren webdevelopers. Zij bouwen de webshop volgens het goedgekeurde ontwerp en voegen de functionaliteiten toe zoals de categorieënfilters, formulieren, betaalmogelijkheden enz. We kunnen de functies van je webshop ook uitbreiden met betaalde of onbetaalde plug-ins en wij leveren ook maatwerk binnen een plug-in als de functionaliteit moet worden uitgebreid.

  Webshop offerte Den Bosch? Solid Results maakt een heldere prijsopgave.

  Webshop offerte Den Bosch? Solid Results Software

  Om onze webshops te bouwen maken wij hoofdzakelijk gebruik van WordPress met de plug-in WooCommerce, een sterke plug-in met ontelbaar veel mogelijkheden. Deze open source software, WordPress in combinatie met de plug-in WooCommerce is volledig kosteloos te gebruiken voor zowel persoonlijk als commercieel gebruik. Aan de andere kant kiezen we er in sommige gevallen voor om betaalde plug-ins in te zetten. Deze plug-ins worden regelmatig door hun makers geüpdatet, waardoor compatibiliteit met de nieuwste versies van WordPress en WooCommerce gegarandeerd blijft. Deze software leent zich het beste voor de meeste webshops, dus waarschijnlijk ook voor die van jou.

  Gaat het echter om een grote, complexe webshop? Dan bieden we maatwerkoplossingen in WordPress, maar daar hangt vanzelfsprekend een ander prijskaartje aan.

  Webshop offerte Den Bosch? Solid Results. Dan zit je goed.

  Conclusie

  Wij garanderen dat je weet waar je aan toe bent en geven je inzicht in de offerte. Ben je op zoek naar een internetbureau die professionele webshops ontwikkelt en waar je in het vervolg daarop ook je hosting, beveiliging en online marketing kunt onderbrengen?

  Vraag dan een vrijblijvend gesprek met ons aan. We adviseren je graag over de mogelijkheden, over hetgeen bij jou past. Binnen je budget.

  Webshop offerte Den Bosch? Solid Results.

  gouden krullende pijl

  Website
  Webshop
  Hosting
  Beveiliging
  Online marketing

  Er rolde al veel van de band.

  Blauwe pijl

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken