Bel ons: 073 20 21 079

Webshop offerte Den Bosch

vrijblijvende brainstormsessie?

   Topkwaliteit, websites op maat
    Strategisch concept
    Doelgerichte URL-structuur
    Binnen drie weken online
    Premium klantenservice
    Online marketing indien gewenst
    Hosting en beveiliging

  Websites

  Webshops.

  Online Marketing.

  Hosting.

  waarom kiezen voor
  solid results?

  Een website laten maken vraagt om een flinke inspanning. Van de klant en van ons. Het vraagt om kennis van techniek, maar daarnaast om kennis van de markt en de doelgroep. Want de meeste bedrijven willen een website om zichtbaar te worden in de markt, om te laten zien wie ze zijn en wat ze uitdragen.

  Belangrijk: een website moet toegankelijk zijn!

  Solid Results helpt daarbij, stapsgewijs begeleiden we onze klanten door het proces. Of dat nu om een grote, complexe website of -shop gaat of om een kleine informatieve website.

  Een website of webshop heeft drie doelen: de doelgroep bereiken, informeren en tot klant maken.

  Daarom Solid Results. Omdat we niet alleen verstand hebben van web development, maar ook van branding, online marketing, advertising en social mediacampagnes.

  Een website laten maken Den Bosch?

  BEL ONS: 073 20 21 079

  Websites moeten renderen. Website laten maken Den Bosch?

  Aanwezig zijn op het internet

  Google verandert regelmatig het algoritme waarop websites en webshops worden geïndexeerd. We zijn op de hoogte van de laatste algoritmes die Google hanteert. WIJ KENNEN GOOGLE. Want alleen met een fraaie website ben je er niet. Wij zeggen altijd: ‘Dan begint het pas’.

  Een juiste url-structuur

  Het begin, nog voordat we gaan bouwen, is het vaststellen van de url-structuur van de website. We onderzoeken wat voor jouw product de beste zoektermen zijn en baseren daar de structuur op. Wat zijn dat de termen waar jouw potentiële klant op zoekt? Alleen zo krijgen we conversies.

  Laten zien wie je bent

  Dan volgt de layout. Het visuele aspect is belangrijk en geeft aan wie je bent en waar je voor staat. Het gevoel wat een bezoeker krijgt die jouw website bezoekt is van groot belang of hij blijft of weer verterkt. Dus de uitstraling verdient veel aandacht.

  Zocht je op website laten maken Den Bosch? Solid Results

  Eenvoudige navigatie voor iedereen Zichtbaarheid voor iedereen

  Als de webshop live staat, wil je dat de website succesvol wordt. Dat begint met een website die gebruiksvriendelijk is. De informatie moet zo gepresenteerd worden dat die goed waarneembaar is voor iedereen, ongeacht zintuiglijke capaciteiten. Denk aan tekstalternatieven voor afbeeldingen, video’s met ondertiteling en fraaie contrastrijke kleuren.

  Duidelijkheid centraal

  Veel websites zijn té complex waardoor bezoekers snel de weg verliezen. Een website moet duidelijke en vooral begrijpelijk zijn voor alle gebruikers. Een bezoeker moet snel vinden waar hij naar op zoek is. Dat bereik je met een consistente navigatie, voorspelbare interacties en eenvoudige, heldere taal. Website laten maken Den Bosch? Solid Resultsonline marketing, advertising en social mediacampagnes.

  Website laten maken Den Bosch? Solid Results

  EEN WEBSITE DIE KLAAR IS VOOR DE TOEKOMST

  Websites die klaar zijn voor de toekomst. We hebben te maken met een snelle technologische vooruitgang en steeds worden we geconfronteerd met nieuwe ontwikkelingen. Nieuwe updates, plug-ins die niet meer ondersteund worden. Toch bouwen wij websites die, door een hele stabiele basis, ook in de toekomst goed blijven functioneren. Ondanks alle ontwikkelingen van technologieën. Maandelijkse updates maken dat mogelijk, zo is uw website nog jaren houdbaar.

  Website laten maken Den Bosch? Solid Results

  Webshop laten maken Den Bosch? Solid Results. We bevinden ons in jouw regio.

  BRUIKBAARHEID STAAT VOOROP

  Een website is een digitale ervaring. Net als wanneer je een fysieke winkel binnenloopt, zal het gevoel wat je overkomt, beslissend zijn of je blijft of vertrekt. En bruikbaarheid is naast gevoel ook een digitale ervaring. En daar besteden wij eveneens de meest mogelijke aandacht aan. Ook voor mensen met een visuele, auditieve, motorische of cognitieve beperking. Ook zij verdienen dezelfde kansen om online te participeren. Zo haalt iedereen het beste uit het internet.

  webshop offerte den bosch
  eerlijk en transparant.

  Je bent op zoek naar een offerte voor een webshop. Of misschien is je oude webshop toe aan een update. In het eerste geval sta je aan het begin van een heel nieuw avontuur. En voordat je begint, oriënteer jij je eerst; je vergelijkt offertes, kijkt wie er fraaie webshops bouwt en je leest hoe belangrijk een conversie gerichte site is.  En hoe meer je je erin verdiept, hoe meer jou opvalt dat de prijzen voor het bouwen van een webshop van aanbieder tot aanbieder nogal uiteenlopend zijn. Maar waar komen die verschillen dan vandaan?

  Wij streven ernaar onze klanten altijd een eerlijke en transparante prijsopgave te geven. Ondanks de complexiteit van de materie. Wat wil zeggen dat hetgeen er op de offerte staat een eerlijke en nauwkeurige vertegenwoordiging is van de arbeid en de software die nodig zijn om jouw webshop zoals besproken te verwezenlijken. Zo zorgen wij dat de lichten bij ons en bij onze partners aan blijven en voorkomen we dat jij voor exorbitant hoge kosten komt te staan.

  Webshop offerte Den Bosch? Solid Results geeft je een transparante opgebouwde offerte.

  Ons bureau bevindt zich in den Bosch (de Gruyter Fabriek) en wij richten ons met name op klanten in Noord-Brabant.

  We raden je aan om de quickscan te maken; dat geeft ons een goed beeld van je doelen.

  073 20 21 079

  Websites

  Online Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Webshop offerte Den Bosch?
  Een goed begin

  Voordat wij onze offertes maken, gaan we meerdere keren, en altijd minimaal één keer intensief met je in gesprek. Een belangrijke intake, want op die manier krijgen wij een idee van jouw wensen, doelstellingen, producten, de onderverdeling in categorieën, waar je op wenst te filteren, de merkbeleving en vanzelfsprekend: wie jouw doelgroep is. Daarna bepalen we in overleg wat de structuur van je webshop zou moeten zijn en wat er nodig is om een optimale webshop te bouwen. Op die manier verzekeren wij jou van een shop die past bij je bedrijf, die maximaal converteert en inspeelt op de beleving van je doelgroep. Als dit niet past binnen het budget, bieden wij gespreide betalingen aan.

  Webshop offerte Den Bosch? Solid Results adviseert je graag.

  Onze werkzaamheden
  Wanneer we precies weten wat jij wilt bereiken met je webshop en welke functionaliteiten daarvoor nodig zijn, kunnen we een offerte voor je maken. Voor een gemiddelde webshop bestaat ongeveer een derde van de eindprijs uit het ontwerp van de front-end; dat wat de bezoekers ‘zien’. Dit wordt in een grafisch programma ontworpen zodat jij precies weet hoe jouw website eruit zal zien als hij klaar is, voordat we beginnen met bouwen.

  Vervolgens wordt de webshop gebouwd door onze ervaren webdevelopers. Zij bouwen de webshop volgens het goedgekeurde ontwerp en voegen de functionaliteiten toe zoals de categorieënfilters, formulieren, betaalmogelijkheden enz. We kunnen de functies van je webshop ook uitbreiden met betaalde of onbetaalde plug-ins en wij leveren ook maatwerk binnen een plug-in als de functionaliteit moet worden uitgebreid.

  Webshop offerte Den Bosch? Solid Results maakt een heldere prijsopgave.

  Webshop offerte Den Bosch? Solid Results Software

  Om onze webshops te bouwen maken wij hoofdzakelijk gebruik van WordPress met de plug-in WooCommerce, een sterke plug-in met ontelbaar veel mogelijkheden. Deze open source software, WordPress in combinatie met de plug-in WooCommerce is volledig kosteloos te gebruiken voor zowel persoonlijk als commercieel gebruik. Aan de andere kant kiezen we er in sommige gevallen voor om betaalde plug-ins in te zetten. Deze plug-ins worden regelmatig door hun makers geüpdatet, waardoor compatibiliteit met de nieuwste versies van WordPress en WooCommerce gegarandeerd blijft. Deze software leent zich het beste voor de meeste webshops, dus waarschijnlijk ook voor die van jou.

  Gaat het echter om een grote, complexe webshop? Dan bieden we maatwerkoplossingen in WordPress, maar daar hangt vanzelfsprekend een ander prijskaartje aan.

  Webshop offerte Den Bosch? Solid Results. Dan zit je goed.

  CONCLUSIE

  Wij garanderen dat je weet waar je aan toe bent en geven je inzicht in de offerte. Ben je op zoek naar een internetbureau die professionele webshops ontwikkelt en waar je in het vervolg daarop ook je hosting, beveiliging en online marketing kunt onderbrengen?

  Vraag dan een vrijblijvend gesprek met ons aan. We adviseren je graag over de mogelijkheden, over hetgeen bij jou past. Binnen je budget.

  Webshop offerte Den Bosch? Solid Results.

  gouden krullende pijl

  Website
  Webshop
  Hosting
  Beveiliging
  Online marketing

  Er rolde al veel van de band.

  Blauwe pijl

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken