Webshop Den Bosch

Wil je snel en vrijblijvend een prijsindicatie?

  webshop den bosch.
  online verkopen genereren.

  Zocht je op webshop Den Bosch? Een compleet nieuwe webshop laten ontwikkelen of wellicht een bestaande webshop upgraden? Solid Results is professioneel en heeft een berg aan ervaring, stelt zich op als jouw partner. Samen met jou bedenken we een werkend concept en technische oplossingen waarbinnen verwachtingen en wensen aansluiten op de potentiële klanten (jouw doelgroep-en). Het samen voor elkaar krijgen dat -potentiële- klanten graag op jouw webshop hun producten willen gaan kopen. Lees hier meer over in het artikel de bedrijfsidentiteit.

  We ontwikkelen vanuit e-commerce platformen gebaseerd op WooCommerce of maatwerk (ingeval hele complex shops). Waar nodig worden plug-ins doorontwikkeld. We kunnen webshops van elke omvang aan. Maatwerk design is voor ons standaard.
  Zocht je op webshop Den Bosch? Solid Results. We zijn in de buurt.

  Het bureau bevindt zich in de Gruyter Fabriek in Den Bosch. Wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant, maar de rest van Nederland is ook welkom.

  Vul snel onze Quickscan in en breng zo op een handige manier je doelstellingen en verwachtingen voor ons in kaart, het kost slechts 10 minuten.

  073 20 21 079

  Websites.

  Online Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Webshop Den Bosch?
  Webshops die rendement opleveren

  Webshop Den Boch? Solid Results. We bevinden ons in de buurt.

  Webshops van waarde genereren omzet. Vaak denken mensen, nadat hun webshop online is, dat de producten vanzelf als pakketten de deur uitgaan. Helaas is dat niet zo. Voor een webshop gelden dezelfde regels als voor een fysieke winkel. Beschik je over het juiste assortiment, heb je een goede locatie, klantgerichte service, bied je garantie, heb je een fraaie uitstraling en een sterke reputatie. En misschien wel het belangrijkste: ‘Weten de klanten je te vinden?’

  Dit zijn voor een online-shop belangrijke zaken. Maar webshops hebben ook te maken levertijden en verzendkosten. Met welke externe partijen ga je dan in zee? Ook hierin kunnen wij, indien gewenst, een adviserende taak vervullen. Elke webshop begint bij ons met veel overleg en vooral: met het bespreken van de doelstellingen.

  Wij ontwikkelen de meeste webshops uitsluitend met open source software: Woocommerce. Slechts als er sprake is van een zeer complexe shop wordt de shop op maat geprogrammeerd. 

  Alle webshops worden geheel responsive opgeleverd en werken perfect op laptop en smartphone.

  Waarom kiezen voor Solid Results?
  We bieden een palet aan mogelijkheden gericht op communicatie met je doelgroep. Van het ontwikkelen van complete huisstijlen, grafische ontwerpen, copy tot strategie en internet marketing. Ons team van interne en externe professionals heeft alle tools en know-how om jouw bedrijf of organisatie in de markt te positioneren, zowel off- als online.

  Meer informatie
  Op deze website van de Kamer van Koophandel vind je veel relevante informatie voordat je een webwinkel start.

  Solid Results
  zorgt voor
  pakkende
  en heldere
  call-to-actions

  Aqua pijl

  Het belang van call-to-action’s, CTA’s

  Een goede webshop heeft niet alleen bezoekers nodig maar wil vooral bezoekers die tot actie overgaan. Wij noemen dat conversie. Conversie ontstaat door zoveel mogelijk ‘call-to-actions’ op plekken waar het ‘werkt’. Een ‘call-to-action’ is een uitnodiging om te reageren. We weten uit analyses hoe bezoekers hun weg zoeken en waar ze afhaken. Daarom creëren we -op cruciale plekken- uitnodigende boodschappen opdat de bezoeker iets gaat ondernemen. Dat is de beste manier om van je  bezoekers klanten te maken.

  Klanten moeten snel kunnen vinden wat ze nodig hebben, het liefst via zo min mogelijk ‘clicks’. De gemiddelde bezoeker besteedt maar beperkte tijd op een site om te vinden waar hij naar op zoek is. Een gebruiksvriendelijke snelle webshop. Daar is Solid Results sterk in, dat is altijd ons uitgangspunt.
  Webshop Den Bosch? Solid Results. We zijn in de buurt.

  Webshop Den Bosch
  Optimaliseer je webshop

  SEO staat voor search engine optimization ofwel de optimalisatie van je web-pagina’s voor zoekmachines. Het heeft als doel traffic naar je website of webshop te genereren. Alleen Google kan dat voor je doen. Hoe dat werkt? Door je site zó in te richten dat het algoritme wat Google inzet, jouw website indexeert als een interessante site. Zo kom je stukje bij beetje hoger op de ranglijst. Alle goede webshops zorgen voor die pagina optimalisatie, want zonder SEO -al dan niet in combinatie met SEA- is het niet mogelijk om op de eerste  pagina van Google een plek te krijgen. Alleen zij die daar echt in investeren, halen die eerste pagina.

  Voor webshops zijn zowel zoekmachine optimalisatie als Google AdWords van onschatbare waarde. Zorg voor een goed online communicatieplan. Solid Results kan hierbij van dienst zijn. De site wordt per pagina SEO-technisch ingericht, descriptions en metatags worden toegevoegd, teksten nagekeken op relevantie en het laatst geldende algoritme van Google. Want dat wisselt regelmatig. Sommige elementen zijn voor bezoekers niet of nauwelijks merkbaar, maar voor zoekmachines van groot belang.
  Webshop Den Bosch? Solid Results. We bevinden ons in de buurt.

  Er rolde al veel van de band.

  Blauwe pijl

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken