WordPress bouwer

Wil je meer weten over de mogelijkheden van WordPress?

WordPress bouwer
Kies voor een professioneel bureau.

Als je hebt gezocht op WordPress bouwer is het relevant om hier enkele voordelen van WordPress te vermelden. Allereerst is WordPress gratis software. Wat je wél moet betalen is de ontwikkelaar die met die gratis software voor jou een website in elkaar zet. We noemen WordPress ‘open source’ software, dit houdt kort gezegd in dat de broncodes gratis te downloaden zijn. En je mag de broncodes aanpassen naar wat gewenst is. Op dit moment zijn er meer dan 5000 WordPress thema’s en 50.000 plug-ins online te krijgen. Iedereen zal begrijpen dat dit behoorlijk kostenbesparend werkt, anders moet er een programmeur aan het werk om dit alles te programmeren. De meeste functionaliteiten die je wenst op je website zijn met een plug-in te verkrijgen.

Een ander groot voordeel is dat de eigenaar na de bouw ook zelf heel eenvoudig de website kan beheren en aanpassen, zoals het aanmaken van nieuwe pagina’s en het plaatsen van een bericht of nieuwsartikel.

WordPress bouwer? Solid Results. Wij zijn WordPress specialisten. We raden je aan om geheel vrijblijvend de quickscan te maken, dan krijgen we een goed beeld van je wensen en de doelstellingen.

Ons kantoor bevindt zich in Tilburg en wij richten ons specifiek op klanten in Noord Brabant, maar natuurlijk ook op de rest van Nederland.

0416-71 21 77

Websites.

Online Marketing.

Webshops.

Hosting.

WordPress bouwer?
Ga voor een eigen uitstraling

We zien als WordPress bouwer dat er veel kant en klare thema’s worden ingezet met het gevolg dat websites allemaal op elkaar gaan lijken.
Een bestaand thema gebruiken en slechts vullen? Dan ben je bij ons aan het verkeerde adres.
Een bestaand thema aanpassen? Dat is mogelijk.

Maar we leveren liever compleet eigen ontworpen websites met een volledige focus op de eindgebruiker. Want we zijn brandbuilders en kennen uit ervaring het belang van uitstraling. De doelgroep moet je herkennen, zich thuis voelen op je site en een terugkerende bezoeker worden die actie onderneemt. Beleving neemt online een steeds belangrijker plaats in. Bedrijven die succesvol zijn, bewijzen dat met hun website. Je kunt beter iets meer uitgeven aan de ontwikkeling van je WordPress site, dan aan de beoogde doelstellingen voorbijgaan.

30% van alle websites draait op WordPress, en het is daarmee het meest gebruikte Content Management Systeem ter wereld.

WordPress bouwer? Solid Results. Dan kies je voor rendement.

Er rolde al veel van de band.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken