Website laten bouwen Tilburg

Ontwikkelen website

Bij het ontwikkelen van een website gaat het om meer dan alleen het laten ontwikkelen van een mooie website. Een website moet bijdragen aan het succes van een onderneming. De website is vaak het eerste contact wat een potentiële klant heeft met het bedrijf waar hij wellicht mee gaat werken. Kortom: het belangrijkste verkoopinstrument!
Ons kantoor bevindt zich in Kaatsheuvel en wij richten ons op de grote steden in Noord-Brabant.

Alle prijzen zijn exclusief beelden, tekst en BTW.

Prijsindicaties

Website Start: max 6 pagina’s – social media links -contactformulier – slider –
Vanaf € 750,-
Website Start Plus: als Start maar inclusief maximaal 3 modules / functionaliteiten –
Vanaf € 1250,-
Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

0416 71 21 77

Websites

Online Marketing

Webshops

Hosting

Een webshop is pas geslaagd als hij omzet genereert

Een webshop heeft tot doel om online producten te verkopen. Is geslaagd als hij omzet genereert. Dat is de insteek en van daaruit ontwikkelen wij het concept. Eenmaal online begint het pas en starten we het marketing traject. Zodat de webshop gevonden wordt. De aanwezigheid op pagina 1 van Google is belangrijk. We richten alles op maximaal resultaat. Zo maken wij van jouw webshop een succes.

Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
Webshop Complex (Magento): Prijs op aanvraag

Alle websites zijn responsive tot en met tablet en smartphone.

Toegevoegde waarde van Solid Results:
Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.

Professionele internet dienstverlening

Maatwerk websites (qua lay-out) worden steeds populairder omdat niet iedereen met dezelfde website online wil. Elke website die wij ontwikkelen, ziet er anders uit en past bij de authenticiteit van het bedrijf. Je wilt onderscheidend en herkenbaar zijn in de markt en dus ook online. Daar zorgen we voor. Wij ontwikkelen al meer dan 10 jaar websites in open source software, maar ook web applicaties. Grote portalen, ticketing systemen, koppelingen met externe systemen in PHP, PERL en Javascript.

We bouwen websites in open source systemen zoals WordPress en Joomla. Het grote voordeel van een WordPress website is dat het relatief goedkoop is en je bent nooit afhankelijk van je leverancier. Onze websites worden SEO-technisch goed gebouwd en nadat je online bent kunnen wij ook de online marketing strategie voor je bepalen en (deels) uitvoeren.

Responsive webdesign

Wij houden ons professioneel bezig met webdesign, internet marketing en zoekmachine-optimalisatie. Onze professionals zijn op de hoogte van alle nieuwe technieken. Zo is responsive webdesign nu een must. Google wil dat je een gebruiksvriendelijke website online zet die voor elke bezoeker op elk scherm goed te gebruiken is. Kortweg: een website die zich visueel aanpast aan het apparaat waarop het wordt getoond.

Sinds enkele jaren bouwen wij al onze websites responsive. Dit wil zeggen dat de website of app geschikt is voor alle devices zoals pc, mobiel en tablet. Deze manier heeft de voorkeur van Google daar er maar één website online staat voor de verschillende platformen.

De webdesigners van Solid results hebben inmiddels honderden website-projecten met succes afgerond voor klanten uit diverse werkgebieden zoals de zorg, overheid, industrie, detailhandel en dienstverlening. Vrijwel alle internet vraagstukken kunnen wij voor u oplossen, maak eens een afspraak of laat door ons een website-audit doen zonder verplichtingen

Er rolde al veel van de band

Start typing and press Enter to search