Website laten maken Den Bosch

Wil je een website laten maken in de regio Den Bosch?

  Waarom kiezen voor
  Solid Results?

  Een website laten maken vraagt om een flinke inspanning. Van de klant en van ons. Het vraagt om kennis van techniek, maar daarnaast om kennis van de markt en de doelgroep. Want de meeste bedrijven willen een website om zichtbaar te worden in de markt, om te laten zien wie ze zijn en wat ze uitdragen.

  Belangrijk: een website moet toegankelijk zijn!

  Solid Results helpt daarbij, stapsgewijs begeleiden we onze klanten door het proces. Of dat nu om een grote, complexe website of -shop gaat of om een kleine informatieve website.

  Een website of webshop heeft drie doelen: de doelgroep bereiken, informeren en tot klant maken.

  Daarom Solid Results. Omdat we niet alleen verstand hebben van web development, maar ook van branding, online marketing, advertising en social mediacampagnes.

  Een website laten maken Den Bosch?

  073 20 21 079

  Websites.

  Online Marketing.

  Webshops.

  Hosting.

  Websites moeten renderen.
  Website laten maken Den Bosch?

  Aanwezig zijn op het internet

  Google verandert regelmatig het algoritme waarop websites en webshops worden geïndexeerd. We zijn op de hoogte van de laatste algoritmes die Google hanteert. WIJ KENNEN GOOGLE. Want alleen met een fraaie website ben je er niet. Wij zeggen altijd: ‘Dan begint het pas’.

  Een juiste url-structuur

  Het begin, nog voordat we gaan bouwen, is het vaststellen van de url-structuur van de website.  We onderzoeken wat voor jouw product de beste zoektermen zijn en baseren daar de structuur op. Wat zijn dat de termen waar jouw potentiële klant op zoekt? Alleen zo krijgen we conversies.

  Laten zien wie je bent

  Dan volgt de layout. Het visuele aspect is belangrijk en geeft aan wie je bent en waar je voor staat. Het gevoel wat een bezoeker krijgt die jouw website bezoekt is van groot belang of hij blijft of weer verterkt. Dus de uitstraling verdient veel aandacht.

  Zocht je op website laten maken Den Bosch? Solid Results

  Eenvoudige navigatie voor iedereen

  Zichtbaarheid voor iedereen

  Als de webshop live staat, wil je dat de website succesvol wordt. Dat begint met een website die gebruiksvriendelijk is. De informatie moet zo gepresenteerd worden dat die goed waarneembaar is voor iedereen, ongeacht zintuiglijke capaciteiten. Denk aan tekstalternatieven voor afbeeldingen, video’s met ondertiteling en fraaie contrastrijke kleuren.

  Duidelijkheid centraal

  Veel websites zijn té complex waardoor bezoekers snel de weg verliezen. Een website moet duidelijke en vooral begrijpelijk zijn voor alle gebruikers. Een bezoeker moet snel vinden waar hij naar op zoek is. Dat bereik je met een consistente navigatie, voorspelbare interacties en eenvoudige, heldere taal.

  Website laten maken Den Bosch? Solid Results

   

   

  Een website die klaar is voor de toekomst

  Websites die klaar zijn voor de toekomst. We hebben te maken met een snelle technologische vooruitgang en steeds worden we geconfronteerd met nieuwe ontwikkelingen. Nieuwe updates, plug-ins die niet meer ondersteund worden. Toch bouwen wij websites die, door een hele stabiele basis, ook in de toekomst goed blijven functioneren. Ondanks alle ontwikkelingen van technologieën. Maandelijkse updates maken dat mogelijk, zo is uw website nog jaren houdbaar.

  Website laten maken Den Bosch? Solid Results

  Webshop laten maken Den Bosch? Solid Results. We bevinden ons in jouw regio.

  Bruikbaarheid staat voorop

  Een website is een digitale ervaring. Net als wanneer je een fysieke winkel binnenloopt, zal het gevoel wat je overkomt, beslissend zijn of je blijft of vertrekt. En bruikbaarheid is naast gevoel ook een digitale ervaring. En daar besteden wij eveneens de meest mogelijke aandacht aan. Ook voor mensen met een visuele, auditieve, motorische of cognitieve beperking. Ook zij verdienen dezelfde kansen om online te participeren. Zo haalt iedereen het beste uit het internet.

  gouden krullende pijl

  Websites
  Webshops
  Hosting
  Beveiliging
  Online marketing

  Er rolde al veel van de band.

  Blauwe pijl

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken