Website laten maken Eindhoven

Een website in dienst van de gebruiker

Google is heel duidelijk in wat ze van een website verwacht. In de eerste plaats staat een website in dienst van de gebruiker. De inhoud moet van hoge kwaliteit, relevant en uniek zijn. Content is hot. De technologie snel en veilig. Dan zal Google de de site hoog indexeren. Dus als stelregel: doe je niet anders dan je bent want Google is niet te foppen.
Ons kantoor bevindt zich in Kaatsheuvel en wij richten ons op de grote steden in Noord-Brabant.

Alle prijzen zijn exclusief beelden, tekst en BTW.

Website Start: max 6 pagina’s – social media links -contactformulier – slider –
Vanaf € 750,-
Website Start Plus: als Start maar inclusief maximaal 3 modules / functionaliteiten –
Vanaf € 1250,-
Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

0416 71 21 77

Websites

Online Marketing

Webshops

Hosting

Een goede webshop genereert omzet

Heel veel webshops hebben zoveel producten dat je door de bomen (de navigatie) het bos (de categorieën) niet meer ziet. Een goede webshop genereert omzet. Wij adviseren bij het vereenvoudigen van navigatiemenu’s, het aanbieden van gerichte zoekmogelijkheden en een sitemap. Dit zijn noodzakelijke functies, die de gebruiksvriendelijkheid vergroten. Een succesvolle webshop brengt de klant binnen enkele seconden bij wat hij zoekt.

Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
Webshop Complex: Prijs op aanvraag

Alle websites zijn responsive tot en met tablet en smartphone.

Toegevoegde waarde Solid Results:
Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.

Een website voor alle devices

We onderscheiden websites die gebruikt worden door consumenten en websites die voor het bedrijfsleven worden ingezet. Maar voor welke doelgroep ook: altijd geldt dat de site op alle devices goed wordt weergegeven. Volgens recent onderzoek van het CBS gaan zes op de tien consumenten tegenwoordig mobiel online. De smartphone en tablet zijn enorm populair en het gebruik van de desktop PC en laptop neemt af. Als uw website niet is aangepast voor de toenemende groep mobiele bezoekers loopt u omzet en potentiële klanten mis. Daarom bouwen wij onze websites full responsive.

Websites gericht op het bedrijfsleven: hier zien we dat tijdens werktijden toch de PC het meest wordt gebruikt. Maar ook deze websites bouwen wij geheel responsive voor het gebruiksgemak wanneer men in de auto een adres zoekt, een telefoonnummer of andere informatie.

De door ons gebouwde websites hebben daarmee op elk apparaat een perfecte opmaak met teksten die goed leesbaar zijn.

Waarom een open source website?

WordPress is het meest gebruikte ‘open source’ content management systeem (CMS) op de markt. Maar wij bouwen daarnaast ook in andere open source systemen. Met WordPress als favoriet. En voor webshops woocommerce, de e-commerce software van WordPress. De website heeft altijd een eenvoudig te beheren CMS aan de achterkant, en is tevens een goed vindbare website (SEO-technisch) aan de voorkant.

Functionaliteiten en mogelijkheden
De sites beschikken standaard over tal van functionaliteiten en mogelijkheden. Zoals het kunnen wijzigen van de teksten, het toevoegen van afbeeldingen of filmpjes, het aanmaken van contactformulieren, (landings)pagina’s en menu-items alsook koppelingen met de verschillende social media kanalen. Deze standaard functionaliteiten kunnen uiteraard worden uitgebreid met op-maat programmeerwerk en een uniek design, zodat de website altijd helemaal voldoet aan de wensen van onze klant en een unieke uitstraling heeft.

Er rolde al veel van de band

Start typing and press Enter to search