Offerte website

Wil je informatie over hoe wij een offerte opstellen?

Offerte website
Wat komt daarbij kijken?

Een offerte website is niet zomaar ‘even’ gemaakt. Daarvoor hebben wij goede en gerichte informatie van onze klant nodig. Dat vraagt tijd en inzet, zowel van ons als van onze klant. Maar het resultaat is een offerte voor een website die klopt en je geen verrassingen achteraf bezorgt. Wel hebben een lijst met indicatieve prijzen gemaakt, die je eigenlijk moet beschouwen als startprijzen.

Prijsindicaties

Website Start: max 6 pagina’s vanaf € 850,-
Website Start Plus: Maximaal 3 functionaliteiten vanaf € 1250,-
Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
Webshop Complex: (Woocommerce of Magento): Prijs op aanvraag

Omdat dit echt slechts indicaties zijn raden wij onze klanten aan om de quickscan te maken. De uitslag van deze scan geeft ons een prima uitgangspunt om met jou de verdere besprekingen in te gaan. Want wij vullen jouw wensen aan met onze ideeën en technische kennis.

Offerte website? Solid Results. We gaan graag met je om de tafel.

Ons kantoor bevindt zich (vanaf 1 juli) in Tilburg en wij richten ons specifiek op klanten in Noord Brabant, maar natuurlijk ook op de rest van Nederland.

0416-71 21 77

Websites.

Online Marketing.

Webshops.

Hosting.

Offerte website
Stap voor stap op weg naar de offerte

Nadat de klant de quikscan heeft ingevuld, wat niet meer dan 10 minuutjes van zijn of haar tijd vraagt, plannen we een bespreking in, bij ons of bij de klant op locatie. Daar nemen we uitgebreid de tijd voor en komen alle belangrijke onderwerpen aan bod. Hoe omvangrijk wordt de website? Welke functionaliteiten zijn gewenst? Wat is de belangrijkste doelstelling van de website? Hoe gaat de doelgroep je herkennen en is er wel voldoende kennis van de doelgroep? En last but not least: passen de wensen binnen het budget?

Tot zover is alles kosteloos. Maar in dit stadium en met de kennis opgedaan uit het gesprek kunnen wij een functioneel en visueel ontwerp maken. Daar zitten wel kosten aan verbonden die we op voorhand aangeven en afhankelijk zijn van de grootte van de website.

Na akkoord op die twee belangrijke ontwerpen kunnen we de definitieve offerte samenstellen. En na goedkeuring daarop starten we de productie. Het spreekt voor zich dat, indien de definitieve offerte niet wordt geaccepteerd, de klant wel het visueel en functioneel ontwerp mag behouden.

Offerte website? Solid Results. Neem maar contact met ons op!

Er rolde al veel van de band.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken