Offerte website maken

Wil je graag een offerte voor website-ontwikkeling met ons doornemen?

Offerte website maken
De start van een online avontuur.

Zocht je op ‘offerte website maken’? Dan ben je dus van plan om een website te laten bouwen/ontwikkelen. Solid Results heeft een lange ervaring op dit gebied en al vele websites van haar hand online staan. Wij maken graag een offerte voor je.
Bekijk ons portfolio en laat je verrassen. Waar wij veel belang aan hechten is dat een website zich onderscheidt van andere websites in dezelfde branche. We gaan niet mee in de trend dat steeds meer websites op elkaar gaan lijken. Dat komt omdat er honderden thema’s op de markt gebracht worden die slechts met tekst en beeld gevuld hoeven te worden.

Ook wij werken zo nu en dan met kant en klare thema’s als het budget niet groot genoeg is voor een maatwerk site (bouwen from scratch), maar dan verbouwen we het thema zodanig met CSS dat het past bij de uitstraling en de huisstijl van het betreffende bedrijf.

Prijsindicaties

Website Start: max 6 pagina’s vanaf € 850,-
Website Start Plus: inclusief maximaal 3 functionaliteiten vanaf € 1250,-
Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag
Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
Webshop Complex: (Woocommerce of Magento): Prijs op aanvraag

We raden je aan om de quickscan te maken, zo krijgen we een eerste indruk van hetgeen je wenst.
Offerte website maken? Solid Results. We maken graag een offerte voor je.

Ons kantoor bevindt zich (vanaf 1 juli) in Tilburg en wij richten ons specifiek op klanten in Noord Brabant, maar natuurlijk ook op de rest van Nederland.

0416-71 21 77

Websites.

Online Marketing.

Webshops.

Hosting.

Offerte website bouwen
Een stapsgewijze aanpak

Om een goede offerte te kunnen maken, hanteren we een stapsgewijze aanpak. Het liefst beginnen we met de uitslag van de Quikscan; dit kost de invuller niet meer dan 10 tot 15 minuutjes van zijn tijd. Die uitslag bespreken we en gaandeweg het gesprek zullen de ideeën zich ontvouwen en komen we tot een helder plan. We denken budgetgericht mee met de klant en schrappen wat (nu nog niet) kan. Een website is een continu proces, als het budget het niet toelaat om vanaf het begin alles te realiseren wat je voor ogen hebt, kan dat altijd nog op een later tijdstip worden ingevuld.

Dan volgt de fase dat wij een functioneel en visueel ontwerp presenteren. Pas na akkoord op die ontwerpen maken we een definitieve offerte omdat we in dat stadium pas weten wat je exact wilt.  Na de goedkeuring op de offerte start het echte werk: we gaan jouw website ontwikkelen en samen zorgen dat het een succes wordt. Want ook nadat de site online staat, kunnen we je van dienst zijn met alle disciplines die je nodig hebt om te bereiken wat je voor ogen hebt.

Offerte website maken? Solid Results. Het is meer dan alleen een offerte aanvragen.

Er rolde al veel van de band.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken