Webdesign Breda

Samen met ons vrijblijvend je wensen in kaart brengen?

Webdesign Breda:
ga voor een unieke website.

De websites die wij ontwikkelen zijn innovatief, uniek en gebruiksvriendelijk. Een uniek webdesign voldoet aan de laatste technieken en aan de eisen (algoritme) van Google. Zijn responsive tot en met smartphone. Dit is essentieel voor elke website. Als je op het internet surft tref je miljoenen standaard websites. Solid Results maak daarin het verschil. Wij zijn van mening dat elke onderneming uniek is. En dat je dat moet laten zien in je uitingen naar de markt. Een website met een unieke uitstraling laat zien waar je voor staat, laat zien wie je bent.
Zocht je op webdesign Breda? Solid Results. We bevinden ons in de buurt.

Ons kantoor bevindt zich in den Bosch (de Gruyter Fabriek) en wij richten ons met name op klanten in Noord-Brabant.

Solid Results bouwt de website in open source software zoals WordPress of een ander systeem, al naar wens van de klant en het soort website. Het grote voordeel van open source software is dat je nooit van een leverancier afhankelijk bent en verzekerd van een gebruiksvriendelijk CMS waarin je zelf beeld en tekst kunt aanpassen..

Wij raden je aan de quickscan te maken, dat geeft ons een helder inzicht in je doelstellingen en zo komen we snel tot een goede offerte.

073-2021079

Websites.

Online Marketing.

Webshops.

Hosting.

Webdesign Breda:
ook voor webshops

Wij maken complete webshops die voldoen aan de laatste technieken. De vele aanbiedingen voor het laten ontwikkelen van webshops maken het niet eenvoudig om de juiste keuze te maken voor een leverancier (de ontwikkelaar) en de juiste software. Dat geldt voor een beginnend online ondernemer tot voor de gevorderde online winkelier die toe is aan een webshop met software van deze tijd. Ons CMS-systeem is altijd afgestemd op de doelstellingen en de (te verwachten) grootte van de site. Wij begeleiden je ook in het concept vanaf het begin – met goede adviezen – tot aan het eind.
Webdesign Breda? Solid Results. Wij zijn er voor je.

Solid Results ontwikkelt al haar webshops in open source software zoals Woocommerce of Magento. Zo ben je niet afhankelijk van je leverancier en tevens verzekerd van een gebruiksvriendelijk CMS.

Alle webshops zijn responsive tot en met tablet en smartphone.

Toegevoegde waarde van Solid Results:
Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot en met communicatieplanning en online marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.

We hebben aandacht
voor details en
creëren onderscheidende
designs

Contact

Inzicht in bezoekersgedrag

We hebben alles in huis om inzicht in bezoekersgedrag te kunnen onderzoeken; dit creëert de uitgangspunten van waaruit wij de site continu optimaliseren. We zorgen dat je opvalt met je website en dat de boodschap van de website helder wordt gecommuniceerd met de markt. Dat is de meerwaarde van Solid Results.

We hebben aandacht voor detail, ontwerpen onderscheidend webdesign en beschikken over oneindig veel technische mogelijkheden. We hebben niet de ambitie om de goedkoopste websitebouwer te zijn, maar we zijn wel de beste. Kwaliteit is een keuze en helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Welke keuze maak jij? Er zijn veel websites en webshops die op elkaar lijken; veel van hetzelfde. Solid Results kiest voor unieke ontwerpen in plaats van gebruik te maken van bestaande templates. Passend bij jouw bedrijf, huisstijl en doelstellingen.
Webdesign Breda? Solid Results. We bevinden ons in de buurt.

Webdesign Breda:

 • Goed webdesign vertelt direct waar het om gaat;
 • Goed webdesign verkondigt een boodschap;
 • Goed webdesign is een snelle website;
 • Goed webdesign inspireert en zet de bezoeker aan tot actie;
 • Goed webdesign brengt je hoog in Google;
 • Goed webdesign maakt het verschil, maakt het onderscheid;
 • Goed webdesign is actueel en ververst regelmatig de content;
 • Goed webdesign heeft Google Analytics geïnstalleerd, blijft bijsturen en optimaliseren;
 • Goed webdesign is altijd voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS;
 • Goed webdesign is responsive;
 • Goed webdesign is gebouwd volgens de laatste technieken en met kennis van SEO.

Webdesign Breda? Solid Results. We bevinden ons in de buurt.

Er rolde al veel van de band.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken