Webdesign Den Bosch

Vrijblijvend met ons in gesprek over je wensen?

Webdesign Den Bosch:
Doelstellingen vastleggen.

Webdesign moet beantwoorden aan specifieke doelstellingen. Die moeten helder zijn geformuleerd; het overbrengen van de kernboodschap op de bezoekers. Een website moet rendement opleveren, conversies tot stand brengen. Daar is alles op gericht. Tijdens de bouw en daarna. Want de website is in vrijwel alle gevallen de eerste ontmoeting met de -potentiële- klant. Wat we willen is dat de bezoeker actie onderneemt. Op welke manier ook. Daarom bepalen we samen met de klant wat er met website bereikt moet worden.
Webdesign Den Bosch? Solid Results! We bevinden ons in de buurt.

Ons kantoor bevindt zich in Tilburg en wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant, maar natuurlijk ook op de rest van Nederland.

Elke website project is uniek, vraagt om een gerichte aanpak en om gedegen vooronderzoek. Dat bereik je door -vanaf de start- goed samen te werken. Weet je genoeg van je doelgroep en van het gedrag van je doelgroep? Weet je tegen welke problemen ze oplopen en kun je die oplossen? Weet je hoe je concurrentie zich manifesteert? Die kennis geeft jou een flinke voorsprong en dus grotere kansen op succes.

Wij vragen je om de quickscan te maken, dat vergt 10 minuten van je tijd en het geeft ons een goed beeld van de doelstellingen en jouw verwachtingen.

0416-71 21 77

Websites.

Online Marketing.

Webshops.

Hosting.

Webshops: een bron van online verkoopmogelijkheden

Er is zoveel mogelijk met een webshop, maar ook hiervoor geldt dat het webdesign moet ‘kloppen’ met de doelstellingen. Natuurlijk zorgen we voor standaard zaken als goede betaalmogelijkheden en eventueel een koppeling met de administrative software van je bedrijf. Maar we bieden ook slimme functionaliteiten waarmee alles net wat beter en klantvriendelijker werkt. We leveren standaard themes, maar ook voor maatwerk ben je bij Solid Results aan het juiste adres. Wil je een gebruiksvriendelijke webshop?
Webdesign Den Bosch? Solid Results.

Wij werken voor webshops met open source software zoals Woocommerce en Magento.

Alle websites zijn responsive tot en met tablet en smartphone.

Toegevoegde waarde van Solid Results:
Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team van interne en externe professionals om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben. Webdesign Den Bosch? Solid Results. We bevinden ons in de buurt.

Webdesign Den Bosch voor een goed ontwerp en concept

We zijn een (full service) internet bureau, gespecialiseerd in concept en ontwerp, de ontwikkeling en het programmeren van websites. Daarna voor de hosting, beveiliging en het onderhouden van je website of webshop. Ook voor de online marketing ben je hier aan het juiste adres. Want een website die niet rendeert, is een waardeloze investering.

Al onze websites zijn responsive tot en met smartphone. Onze websites worden gebouwd met een gebruiksvriendelijk content management systeem (veelal WordPress), waarin wij je na de bouw wegwijs maken. Het gekozen CMS heeft altijd de gewenste mogelijkheden voor dat wat je verwacht. We werken volgens de laatste technologieën en de sites worden geoptimaliseerd voor zoekmachines doormiddel van SEO en werken op alle browsers: Chrome, Safari, Firefox en Internet Explorer. We ontwikkelen maatwerk indien nodig.

Jouw website geeft de eerste indruk 

Steeds vaker vinden we elkaar op het internet. We landen op een site nadat we een zoekterm hebben ingevoerd. De landing is dus de eerste indruk die de bezoeker van jouw bedrijf krijgt. En die moet goed zijn. Hij moet op de site blijven. En actie ondernemen. Wij zijn gespecialiseerd in conversies. Daarom leveren wij unieke designs waarmee jouw bedrijf zich onderscheidt in de markt. Uitgaande van de gevraagde doelstellingen, huisstijl, visie, look and feel.
Webdesign Den Bosch? Solid Results. We bevinden ons in de buurt.

Een goede website?
Het antwoord geeft webdesign Den Bosch

Open source
Een goede website is simpelweg ‘goed gebouwd’. En daar komt heel wat voor kijken. De meeste websites bouwen wij in WordPress of Joomla, afhankelijk van de functionaliteiten. Met maatwerk waar nodig. Sites die technisch optimaal zijn en zeer gebruiksvriendelijk. Webshops worden gebouwd in Woocommerce of Magento, afhankelijk van de grootte van de shop en van de functionaliteiten.

WordPress
WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem met onvoorstelbaar veel mogelijkheden tegen redelijke prijzen. Maandelijks wordt het CMS, maar ook de plug-ins en het eventuele maatwerk ge-update zodat je verzekerd bent van een veilige site.

Webshop
Solid Results ontwikkelt webshops in Woocommerce en Magento, passend bij het product wat je online wilt verkopen. Indien nodig aangevuld met maatwerk. Wil je een webshop laten maken die snel en goed functioneert? Gebruiksvriendelijk zowel voor de gebruiker als voor de eigenaar/beheerder van de site? Wij bouwen complete webshops vanaf € 1500,- met een eenvoudig te gebruiken CMS. Zo nodig met een handleiding die speciaal voor jou geschreven wordt. Stapsgewijs leggen wij uit hoe je een product kunt toevoegen/wijzigen, een nieuwe categorie kunt aanmaken, prijzen wijzigen en nog veel meer.

Webdesign Den Bosch? Solid Results. We bevinden ons in de buurt.

Er rolde al veel van de band.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken