Webdesign Den Bosch

Webdesign Den Bosch: eigen doelstellingen

Elke website heeft specifieke, eigen doelstellingen. Het overbrengen van de kernboodschap op de bezoekers. Webdesign Den Bosch is dus zeer belangrijk. Maar daar houdt het niet bij op. De website is in vrijwel alle gevallen het eerste verkoopkanaal. Dus wat we willen is dat de bezoeker actie onderneemt. Op welke manier ook. Daarom bepalen we samen met de klant wat er met website bereikt moet worden wat resulteert in de juiste ‘call-to-actions’.
Ons kantoor bevindt zich in Kaatsheuvel en wij richten ons op de grote steden in Noord-Brabant.

Alle prijzen zijn exclusief beelden, tekst en BTW.

Prijsindicaties

Website Start: max 6 pagina’s – social media links – contactformulier – slider –
Vanaf € 750,-
Website Start Plus: als Start maar inclusief 3 modules / functionaliteiten –
Vanaf € 1250,-
Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

0416 71 21 77

Websites

Online Marketing

Webshops

Hosting

Webshops: een bron van online verkoopmogelijkheden

Er is zoveel mogelijk met een webshop, want webshops zijn met recht een bron van online verkoopmogelijkheden. Natuurlijk zorgen we voor standaard zaken als goede betaalmogelijkheden en eventueel een koppeling met de administrative software van je bedrijf. Maar we bieden ook slimme functionaliteiten waarmee alles net wat beter en klantvriendelijker werkt. We leveren standaard themes, maar ook voor maatwerk ben je bij Solid Results aan het juiste adres. Zoekt u een webshop met een uitstekend webdesign uit Den Bosch?

Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
Webshop Complex (Magento): Prijs op aanvraag

Alle websites zijn responsive tot en met tablet en smartphone.

Toegevoegde waarde van Solid Results:
Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.

Ontwerp en concept

We zijn een internet bureau, gespecialiseerd in concept en ontwerp, Webdesign Den Bosch, het programmeren en het onderhouden van websites, webshops en web applicaties. Ook voor de online marketing bent u hier aan het goede adres. Al onze websites zijn responsive tot en met smartphone. Onze websites worden gebouwd met een gebruiksvriendelijk content management systeem, waarin wij u na de bouw wegwijs maken. Het gekozen CMS heeft altijd de gewenste mogelijkheden voor dat wat u verwacht. We werken volgens de laatste technologieën en de sites worden geoptimaliseerd voor zoekmachines doormiddel van SEO en werken op alle browsers: Chrome, Safari, Firefox en Internet Explorer. Daarnaast maken we maatwerk indien nodig.

Uw website is de eerste indruk die u afgeeft

Steeds vaker vinden we elkaar op het internet. We landen op een site nadat we een bepaalde zoekterm hebben ingevoerd. De landing is dus de eerste indruk die de bezoeker van uw bedrijf krijgt. En die moet goed zijn. Hij moet op de site blijven. Wij zijn gespecialiseerd in conversies. Daarom leveren wij unieke designs waarmee uw bedrijf zich onderscheidt in de markt. Uitgaande van uw doelstellingen, huisstijl, visie, look and feel.

Wat is een goede website? Denk aan webdesign Den Bosch

Wat is een goede website? Denk aan het webdesign

Open source
Een goede website is simpelweg ‘goed gebouwd’. Maar daar komt wel heel wat voor kijken. De meeste websites bouwen wij in WordPress of Joomla, afhankelijk van de functionaliteiten. Webdesign Den Bosch waarin alles klopt van A tot Z. Webshops worden gebouwd in Woocommerce of Magento, maar al onze producteis worden ontwikkeld in zogenaamde open source systemen.

WordPress
WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem met onvoorstelbaar veel mogelijkheden tegen hele redelijke prijzen. Maandelijks wordt het CMS, maar ook de plug-ins en het eventuele maatwerk ge-update met nieuwe functionaliteiten die gericht zijn op gebruiksvriendelijkheid en SEO.

Webshop
Solid Results realiseert websites en webshops in een CMS, passend bij het product wat u gaat verkopen in uw webshop. Indien nodig aangevuld met maatwerk. Wilt u een website laten maken die snel en goed functioneert? Gebruiksvriendelijk zowel voor de gebruiker als voor de eigenaar/beheerder van de site. Dan zijn wij uw partner. Wij bouwen complete webshops vanaf € 1500,- met een gebruiksvriendelijk CMS. U kunt de webshop eenvoudig zelf beheren met een handleiding die speciaal voor u gemaakt wordt. Stapsgewijs leggen wij uit hoe u een product kunt toevoegen/wijzigen, een nieuwe categorie kunt aanmaken, prijzen wijzigen en nog veel meer.

Er rolde al veel van de band

Start typing and press Enter to search