Webdesign Den Bosch

Wil je snel en vrijblijvend een prijsindicatie?

Webdesign Den Bosch: doelstellingen vastleggen

Webdesign moet beantwoorden aan specifieke doelstellingen. Die moeten helder zijn geformuleerd; het overbrengen van de kernboodschap op de bezoekers. Een website moet rendement opleveren, conversies tot stand brengen. Daar is alles op gericht. Tijdens de bouw en daarna. Want de website is in vrijwel alle gevallen de eerste ontmoeting met de -potentiële- klant. Wat we willen is dat de bezoeker actie onderneemt. Op welke manier ook. Daarom bepalen we samen met de klant wat er met website bereikt moet worden.
Webdesign Den Bosch? Solid Results! We bevinden ons in de buurt.

Ons kantoor bevindt zich in Kaatsheuvel en wij richten ons op de grote steden in Noord-Brabant.

Alle prijzen zijn exclusief beelden, tekst en BTW.

Prijsindicaties

Website Start: max 6 pagina’s – social media links – contactformulier – slider –
Vanaf € 850,-
Website Start Plus: als Start maar inclusief 3 modules / functionaliteiten –
Vanaf € 1250,-
Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

0416 71 21 77

Websites

Online Marketing

Webshops

Hosting

Webshops: een bron van online verkoopmogelijkheden

Er is zoveel mogelijk met een webshop, maar ook hiervoor geldt dat het webdesign moet ‘kloppen’ met de doelstellingen. Natuurlijk zorgen we voor standaard zaken als goede betaalmogelijkheden en eventueel een koppeling met de administrative software van je bedrijf. Maar we bieden ook slimme functionaliteiten waarmee alles net wat beter en klantvriendelijker werkt. We leveren standaard themes, maar ook voor maatwerk ben je bij Solid Results aan het juiste adres. Wilt u een gebruiksvriendelijke webshop?
Webdesign Den Bosch? Solid Results.

Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
Webshop Complex (Magento): Prijs op aanvraag

Alle websites zijn responsive tot en met tablet en smartphone.

Toegevoegde waarde van Solid Results:
Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team van interne en externe professionals om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben. Webdesign Den Bosch? Solid Results. We bevinden ons in de buurt.

Webdesign Den Bosch voor een goed ontwerp en concept

We zijn een (full service) internet bureau, gespecialiseerd in concept en ontwerp, de ontwikkeling en het programmeren van websites. Daarna voor de hosting, beveiliging en het onderhouden van je website of webshop. Ook voor de online marketing ben je hier aan het juiste adres. Want een website die niet rendeert, is een waardeloze investering.

Al onze websites zijn responsive tot en met smartphone. Onze websites worden gebouwd met een gebruiksvriendelijk content management systeem (veelal WordPres), waarin wij je na de bouw wegwijs maken. Het gekozen CMS heeft altijd de gewenste mogelijkheden voor dat wat je verwacht. We werken volgens de laatste technologieën en de sites worden geoptimaliseerd voor zoekmachines doormiddel van SEO en werken op alle browsers: Chrome, Safari, Firefox en Internet Explorer. We ontwikkelen maatwerk indien nodig.

Jouw website geeft de eerste indruk 

Steeds vaker vinden we elkaar op het internet. We landen op een site nadat we een zoekterm hebben ingevoerd. De landing is dus de eerste indruk die de bezoeker van jouw bedrijf krijgt. En die moet goed zijn. Hij moet op de site blijven. En actie ondernemen. Wij zijn gespecialiseerd in conversies. Daarom leveren wij unieke designs waarmee jouw bedrijf zich onderscheidt in de markt. Uitgaande van de gevraagde doelstellingen, huisstijl, visie, look and feel.
Webdesign Den Bosch? Solid Results. We bevinden ons in de buurt.

Een goede website? Het antwoord geeft webdesign Den Bosch

Open source
Een goede website is simpelweg ‘goed gebouwd’. En daar komt heel wat voor kijken. De meeste websites bouwen wij in WordPress of Joomla, afhankelijk van de functionaliteiten. Met maatwerk waar nodig. Sites die technisch optimaal zijn en zeer gebruiksvriendelijk. Webshops worden gebouwd in Woocommerce of Magento, afhankelijk van de grootte van de shop en van de functionaliteiten.

WordPress
WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem met onvoorstelbaar veel mogelijkheden tegen redelijke prijzen. Maandelijks wordt het CMS, maar ook de plug-ins en het eventuele maatwerk ge-update zodat je verzekerd bent van een veilige site.

Webshop
Solid Results ontwikkelt webshops in Woocommerce en Magento, passend bij het product wat je online wilt verkopen. Indien nodig aangevuld met maatwerk. Wil je een webshop laten maken die snel en goed functioneert? Gebruiksvriendelijk zowel voor de gebruiker als voor de eigenaar/beheerder van de site? Wij bouwen complete webshops vanaf € 1500,- met een eenvoudig te gebruiken CMS. Zo nodig met een handleiding die speciaal voor jou geschreven wordt. Stapsgewijs leggen wij uit hoe je een product kunt toevoegen/wijzigen, een nieuwe categorie kunt aanmaken, prijzen wijzigen en nog veel meer.

Webdesign Den Bosch? Solid Results. We bevinden ons in de buurt.

Er rolde al veel van de band

Start typing and press Enter to search