Webdesign Eindhoven

Webdesign Eindhoven: professionele websites

Solid Results ontwikkelt professionele websites voor organisaties die zichzelf serieus nemen. De websites worden niet alleen met de laatste open source software ontwikkeld, maar ook prachtig vormgegeven in de huisstijl van het bedrijf. Wij werken met een gebruiksvriendelijk CMS en de sites zijn opvallend goed vindbaar in Google. Veel tevreden organisaties gingen je voor. Zowel grote landelijk opererende bedrijven als grote en kleine MKB-bedrijven zijn bij ons van harte welkom. Webdesign Eindhoven compleet op maat.
Ons kantoor bevindt zich in Kaatsheuvel en wij richten ons op de grote steden in Noord-Brabant.

Alle prijzen zijn exclusief beelden, tekst en BTW.

Prijsindicaties

Website Start: max 6 pagina’s – social media links – contactformulier – slider –
Vanaf € 750,-
Website Start Plus: als Start maar inclusief 3 modules / functionaliteiten –
Vanaf € 1250,-
Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

0416 71 21 77

Websites

Online Marketing

Webshops

Hosting

Een gebruiksvriendelijke webshop

Wij vinden een gebruiksvriendelijke webshop van het hoogste belang. Dus starten we met het bespreken, in overleg met de klant, van het concept en ontwerp. Vervolgens visualiseren wij het concept zodat een bruikbare en nuttige structuur inzichtelijk wordt. Bij E-commerce projecten zijn design en ontwikkeling de belangrijkste factoren. Met een lay-out die hoort bij het product en de huisstijl. Onze designers garanderen een perfecte uitwerking van het visueel ontwerp. We werken uitsluitend met Open Source software zoals oa WordPress(WooCommerce), Magento, Opencart en Drupal. Wij stemmen de keuze af op de specifieke doelstellingen.

Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
Webshop Complex (Magento): Prijs op aanvraag

Alle websites zijn responsive tot en met tablet en smartphone. Webdesign Eindhoven op maat.

Resultaatgericht webdesign

Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot en met communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.

Een digitale strategie!

Omdat elk bedrijf of organisatie te maken heeft met het internet, met online communicatie en met online marketing kun je niet buiten een digitale strategie. Solid Results heeft de expertise in huis om elke organisatie daarin te begeleiden en/of deze werkzaamheden voor de klant uit te voeren.

Elk bedrijf zal mee moeten spelen, anders sta je ‘buiten spel’

We zien dat er een verschuiving plaatsvindt van off- naar online communicatie met grote gevolgen voor de traditionele marketing- en sales. Solid Results geeft met een online strategisch plan antwoord op welke manier u de digitale media: – internet/website, mobiel, social media – kan gaan inzetten op een manier die bij u past en waar kunt maken. Want als het bij plannen maken blijft, heeft het niet zoveel zin. Webdesign Eindhoven is een eerste stap om uw online doelgroep aan te spreken.

Step-by-step proces

Samen met de klant ontwikkelen we de juiste online strategie die niet alleen past bij de organisatie maar die je ook waar kunt maken; het is in bijna alle gevallen een stap-by-stap proces. Bedrijven of organisaties moeten groeien in het proces. De medewerkers worden er daarom intensief bij betrokken. Wie gaat wat doen en op welke manier? Bij de ontwikkeling van de strategie maken we de plannen concreet en zichtbaar, zodat iedereen een beeld heeft bij de gekozen richting. Wij gaan uit van de lange termijn strategie: waar wil je met je bedrijf/website staan over twee jaar? Vier jaar?
In een uitgewerkt overzichtsplan definiëren we duidelijk de stappen om dit alles te realiseren.

Het bijhouden van statistieken is een instrument waarmee continu op website-niveau bijgestuurd kan worden. We maken gebruik van methodes en externe partners om succesfactoren te bepalen op basis waarvan de voortgang van de strategie meetbaar wordt gemaakt. Uiteraard is een business case onderdeel van de online strategie.

Er rolde al veel van de band

Start typing and press Enter to search