Webdesign offerte

Wil je vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden?

Webdesign offerte:
Geen onverwachte kosten.

Als je een offerte voor een nieuw webdesign wilt aanvragen, komt er veel bij kijken. De meeste leveranciers/web-ontwikkelaars zullen je eerst een heleboel vragen stellen voordat ze echt een offerte kunnen uitbrengen die kloppend is. Zo kom je later niet voor onverwachte kosten te staan. Maar soms merken we dat klanten nog niet helemaal exact weten wat ze willen.

Wel weet men vrij nauwkeurig welke producten men gaat aanbieden, zeker als het een webshop betreft, maar de manier waarop is dan nog onzeker. Ingeval het een website met diensten en informatie betreft, zijn er ook regelmatig vraagtekens. Het is ook geen proces wat je dagelijks aangaat.

Daarom hebben wij twee quickscans op onze website staan, een voor klanten die een nieuwe webshop willen gaan ontwikkelen en een voor de mensen die een website met diensten en informatie willen laten bouwen. De uitkomsten van de quickscan geven niet alleen ons, maar ook de klant een helder beeld van het project. We geven aan de hand van de uitslagen eerst gerichte adviezen, bespreken dat en daarna volgt pas een offerte. We merken dat de mensen, die de moeite nemen om de quickscan te maken, een beter inzicht hebben in het totale proces en de bijhorende kosten.
Webdesign offerte? Solid Results. Een professionele aanpak en een betrokken partner.

Ons kantoor bevindt zich in Den Bosch en wij richten ons specifiek op klanten in Noord Brabant, maar natuurlijk ook op de rest van Nederland.

0416-71 21 77

Websites.

Online Marketing.

Webshops.

Hosting.

Een offerte
voor webdesign
is veel meer
dan een berekening

Contact

Webdesign offerte
Wat komt er allemaal nog meer bij kijken?

Zodra we in beeld hebben wat er werkelijk moet gaan gebeuren, kan het project van start gaan. Het wordt spannend! We beginnen met het ontwerp van een flowchart zodat de structuur van de website helder is. Een flowchart is een grafisch weergegeven overzicht van het menu met alle knoppen en submenu’s. Dat is het functioneel ontwerp. Als het een grote website of webshop betreft worden alle functionaliteiten ook gedetailleerd omschreven in een tekstdocument.
Daarna gaan we met de lay-out, de uitstraling, het webdesign aan de slag. We bevinden ons dan in de fase van het visueel ontwerp. Zodra het functioneel en het visueel ontwerp de goedkeuring van de klant hebben, begint de technische ontwikkeling.

Tijdens het technisch ontwikkelen van de website, raden wij aan om alle teksten te (laten) schrijven. Ook voor die discipline kun je bij ons terecht. In overleg met de klant vullen wij de webpagina’s of kun je dit zelf doen in het gebruiksvriendelijke CMS.
Nadat de site online is geplaatst komen we in de fase van de online marketing.
Webdesign offerte? Solid Results. Dan weet je je verzekerd van een daadkrachtige aanpak.

Er rolde al veel van de band.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken