Webdesign Tilburg

Een keer met ons je website wensen doorspreken?

Webdesign Tilburg:
wensen en doelstellingen.

Zocht je op webdesign Tilburg? Welkom, we zijn Solid Results. Voordat we starten met een webdesign-traject, nemen we de wensen en doelstellingen intensief met onze klanten door. Het is belangrijk om met je website te bereiken wat je voor ogen hebt. Vanuit deze inventarisatie gaan we aan de slag. We zorgen ervoor dat je ‘herkenbaar’ en onderscheidend aanwezig bent op het internet. Vanaf het eerste moment kun je de ontwikkeling van de website live volgen op een test-url. Pas nadat je 100% tevreden bent, gaat de website live.
Webdesign Tilburg? Solid Results. We bevinden ons in jouw regio.

Ons kantoor bevindt zich in Den Bosch (de Gruyter Fabriek) en wij richten ons met name op klanten in Noord-Brabant.

Prijsindicaties

Website Start: max 6 pagina’s vanaf € 850,-
Website Start Plus: als Start maar inclusief 3 modules / functionaliteiten vanaf € 1250,-
Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

Wij raden je aan om de quickscan te maken, dat geeft ons een reëel beeld van je doelstellingen

073-2021079

Websites.

Online Marketing.

Webshops.

Hosting.

Webdesign Tilburg
Succesvolle websites

Kies voor een professioneel bedrijf met ervaring in het bouwen van websites en webshops. Die een aansprekend design ontwikkelen, een gebruiksvriendelijk CMS, en de snelheid die bezoekers op de website houden. En in combinatie met kennis van online marketing. Kennis van de doelgroep en hoe de doelgroep zich gedraagt, nemen wij mee in de optimalisatie van de webshop. De webshops en websites zijn vanzelfsprekend responsive; passen zich automatisch aan naar de grootte van het beeldscherm tot en met smartphone. Het staat nu al vast dat steeds meer mensen online kopen vanaf hun smartphone.

Ons bureau is full service en biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op conversie en succes. Van het creëren of upgraden van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling of een update ervan, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot en met communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om elk on- en offline project te realiseren.

Webdesign Tilburg? Solid Results. Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor al je communicatie-uitingen. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben. Die samenwerking staat voor succesvolle eindprojecten.

Het gaat erom
zoveel mogelijk
relevante bezoekers
naar je website
of webshop
te laten komen

Contact

Webdesign Tilburg
Inzicht in bezoekersgedrag

Nadat de site online staat, start het online marketing proces. Waar het om gaat, is dat er zoveel mogelijk relevante bezoekers naar je website of -shop komen. Om dat te bereiken zullen we inzicht in de doelgroep moeten krijgen. Wat en hoe zoeken zij, hoe gedragen zij zich en waarin herkennen zij zich? Met die kennis kunnen we de site steeds beter optimaliseren. Dat gaat een stap verder dan het bekijken van de statistieken van Google Analytics. We reageren op dat wat de doelgroep specifiek wenst (n a v gedragsanalyse), waardoor het succes van je webshop of website (lees bedrijf) alleen maar groter wordt. Met onze kennis van zoekmachine optimalisatie, Google AdWords en online advertising kunnen we samen veel bereiken.
Webdesign Tilburg? Solid Results. Wij staan klaar.

Webdesign Tilburg
Het content management systeem

Een site is mede afhankelijk van een gebruiksvriendelijk content management systeem om alles eenvoudig en goed te kunnen beheren aan de achterzijde. De site moet regelmatig ge-update worden, van nieuwe content (inhoud) voorzien, andere afbeeldingen moeten kunnen worden geplaatst, het laatste nieuws, en dat alles kun je zelf doen met een gebruiksvriendelijk CMS.

Solid Results ontwikkelt alleen maar websites in open source software zoals WordPress en Woocommerce, en dit maakt eveneens de vindbaarheid van de website vele malen groter. Met een gebruiksvriendelijk CMS kun je, overal ter wereld, jouw website beheren, aanpassen, of heel gemakkelijk de statistieken van je site inzien.

Webdesign Tilburg? Wij hebben de oplossingen voor elk online traject.

Er rolde al veel van de band.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken