Webdesign Tilburg

Vrijblijvend met ons je website wensen doorspreken?

Webdesign Tilburg:
wensen en doelstellingen.

Voordat we starten met een webdesign-traject, nemen we de wensen en doelstellingen intensief met onze klanten door. Het is belangrijk om met je website te bereiken wat je voor ogen hebt. Vanuit deze inventarisatie gaan we aan de slag. En qua huisstijl: wij zorgen ervoor dat je ‘herkenbaar’ en onderscheidend aanwezig bent op het internet. Vanaf het eerste moment kun je de ontwikkeling van de website live volgen op een test-url. Pas nadat je 100% tevreden bent, gaat de website live.
Webdesign Tilburg? Solid Results. We bevinden ons in de buurt.

Ons kantoor bevindt zich (vanaf 1 juli) in Tilburg en wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant, maar natuurlijk ook op de rest van Nederland.

Prijsindicaties

Website Start: max 6 pagina’s vanaf € 850,-
Website Start Plus: als Start maar inclusief 3 modules / functionaliteiten vanaf € 1250,-
Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

Wij raden je aan om de quickscan te maken, dat geeft ons een reëel beeld van je doelstellingen

0416-71 21 77

Websites.

Online Marketing.

Webshops.

Hosting.

Ontdek hoe webshops
succesvol kunnen zijn

Ben je op zoek naar een uniek webdesign helemaal gericht op jouw bedrijf en de daarin aangeboden producten? Kies dan ook voor een professioneel bedrijf met ervaring in het bouwen van websites en webshops. Met een aansprekend design, een gebruiksvriendelijk CMS, en een snelheid die bezoekers op de website houden. En in combinatie met kennis van online marketing. Kennis van de doelgroep en hoe de doelgroep zich gedraagt, nemen wij mee in de optimalisatie van de webshop. De webshops zijn vanzelfsprekend responsive; passen zich automatisch aan naar de grootte van het beeldscherm tot en met smartphone. Het staat nu al vast dat steeds meer mensen online kopen vanaf hun smartphone.

Ons bureau is full service en biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op conversie en succes. Van het creëren of upgraden van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling of een update ervan, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot en met communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om elk on- en offline project te realiseren.

Webdesign Tilburg? Solid Results. Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor al je communicatie-uitingen. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben. Die samenwerking staat voor succesvolle eindprojecten.

Webdesign Tilburg
Inzicht in bezoekersgedrag

Nadat de site online staat, start het online marketing proces. Waar het om gaat, is dat er zoveel mogelijk relevante bezoekers naar je  website of webshop komen. Om dat te bereiken zullen we inzicht in de doelgroep moeten krijgen. Wat en hoe zoeken zij, hoe gedragen zij zich en waarin herkennen zij zich? Met die kennis kunnen we de site steeds beter optimaliseren. Dat gaat een stap verder dan het bekijken van de statistieken van Google Analytics. We reageren op dat wat de doelgroep specifiek wenst (n a v gedragsanalyse), waardoor het succes van je webshop of website (lees bedrijf) alleen maar groter wordt. Met onze kennis van zoekmachine optimalisatie, Google AdWords en online advertising kunnen we samen veel bereiken.
Webdesign Tilburg? Solid Results. We zijn er voor je.

Webdesign Tilburg
Het content management systeem

Een site is mede afhankelijk van een gebruiksvriendelijk content management systeem om alles eenvoudig en goed te kunnen beheren aan de achterzijde. De site moet regelmatig ge-update worden, van nieuwe content (inhoud) voorzien, andere afbeeldingen moeten kunnen worden geplaatst, het laatste nieuws , en dat alles kun je zelf doen met een gebruiksvriendelijk CMS.

Solid Results ontwikkelt alleen maar websites in open source software zoals WordPress en Woocommerce, en dit maakt eveneens de vindbaarheid van de website vele malen groter. Met een gebruiksvriendelijk CMS kunt u, overal ter wereld, uw website beheren, aanpassen, of heel gemakkelijk de statistieken van uw website bekijken.

Webdesign Tilburg? Wij hebben de oplossingen voor elk online traject.

Webdesign Tilburg Goede websites

Een goede website vraagt nogal wat inspanning en kennis, zowel van ons als van onze klanten. Nadat de website klaar is, is de optimalisatie zonder twijfel één van de belangrijkste factoren voor een commerciële website. Een goed geoptimaliseerde website krijgt een hogere ranking van Google in de zoekresultaten.

Het optimaliseren bestaat uit een aantal factoren:

  • Technische optimalisatie
  • Off-site optimalisatie
  • On-site optimalisatie

a) De technische optimalisatie gebeurt al tijdens de bouw van de website.

b) Off-site optimalisatie gaat over de kwalitatieve links die uw website heeft met andere sites en over content marketing. Wij begeleiden, adviseren en sturen onze klanten hierin. Dit valt onder SEO en wij bieden daar pakketten voor aan.

c) On-site optimalisatie heeft alles met de wensen van Google te maken. Wat wij willen is dat Google onze site goed ‘leest’, waardoor Google de site hoger in de zoeklijst plaatst. (Dit valt eveneens onder SEO)

Webdesign Tilburg? Solid Results. We zijn in de buurt.

Er rolde al veel van de band.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken