Webdesign Tilburg

Webdesign Tilburg: wensen en doelstellingen

Voordat we starten met het ontwikkelen van een webdesign Tilburg traject, nemen we de wensen en doelstellingen intensief door met onze klant. Het is belangrijk om met je website te bereiken wat je voor ogen hebt. Vanuit deze inventarisatie gaan we aan de slag. Ook de huisstijl wordt doorgetrokken naar de website; wij zorgen ervoor dat je ‘herkenbaar’ en onderscheiden aanwezig bent op het internet. Vanaf het eerste moment kun je de ontwikkeling van de website live volgen op onze test-url. Pas nadat je 100% tevreden bent, gaat de website live.
Ons kantoor bevindt zich in Kaatsheuvel en wij richten ons op de grote steden in Noord-Brabant.

Alle prijzen zijn exclusief beelden, tekst en BTW.

Prijsindicaties

Website Start: max 6 pagina’s – social media links – contactformulier – slider –
Vanaf € 750,-
Website Start Plus: als Start maar inclusief 3 modules / functionaliteiten –
Vanaf € 1250,-
Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

0416 71 21 77

Websites

Online Marketing

Webshops

Hosting

Ontdek hoe webshops een groot succes kunnen zijn

Ben je op zoek naar een uniek webdesign Tilburg helemaal gericht op jouw bedrijf en de daarin aangeboden producten? Kies dan ook voor een professioneel bedrijf met ervaring in het bouwen van webshops. Met een aansprekend design, een gebruiksvriendelijk CMS, en een snelheid die bezoekers fijn vinden. De doelgroep nemen wij mee in de optimalisatie van de webshop. De webshops zijn vanzelfsprekend responsive en passen zich automatisch aan naar de grootte van het beeldscherm tot en met smartphone.

Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
Webshop Complex (Magento): Prijs op aanvraag

Alle websites zijn responsive tot en met tablet en smartphone.

Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op conversie en succes. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een webshop in de markt te positioneren.

Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.

Inzicht in bezoekersgedrag

Nadat de site live is geven wij, via overzichtelijke rapporten, het gedrag van een bezoeker weer. Met die kennis kunnen we de site steeds weer optimaliseren. Dat gaat een stap verder dan de statistieken van Google Analytics. We reageren op dat wat de doelgroep specifiek wenst (n a v gedragsanalyse), waardoor het succes van je webshop of website (lees bedrijf) alleen maar groter wordt.

Webdesign Tilburg: het content management systeem

Een site is mede afhankelijk van een gebruiksvriendelijk content management systeem om alles eenvoudig en goed te kunnen beheren aan de achterzijde. De site moet regelmatig ge-update worden, van nieuwe content (inhoud) voorzien, andere afbeeldingen moeten kunnen worden geplaatst, het laatste nieuws , en dat alles kun je zelf doen met een gebruiksvriendelijk CMS.

Solid Results ontwikkelt alleen maar websites met een CMS, dit maakt tevens de vindbaarheid van de website vele malen groter. Met het CMS kunt u, overal ter wereld, uw website beheren, aanpassen, of heel gemakkelijk de statistieken van uw website bekijken. Voor webdesign Tilburg oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Een goede website:

Een goede website vraagt nogal wat, dat is niet zomaar voor elkaar. De optimalisatie is zonder twijfel één van de belangrijkste factoren voor een commerciële website. Een goed geoptimaliseerde website wordt hoger weer gegeven in de lijsten van de zoekresultaten.

Het optimaliseren bestaat uit een aantal factoren:

  • Technische optimalisatie
  • Off-site optimalisatie
  • On-site optimalisatie

a) De technische optimalisatie gebeurt al tijdens de bouw van de website, dit is een doorgaand proces omdat een site een dynamisch geheel is en constant verandert.

b) Off-site optimalisatie gaat over de kwalitatieve links die uw website heeft met andere sites. Wij begeleiden, adviseren en sturen onze klanten hierin. Dit valt onder SEO.

c) On-site optimalisatie heeft alles met de wensen van Google te maken. Wat wij willen is dat Google onze site goed ‘leest’, waardoor Google de site hoger in de zoeklijst plaatst. (Eveneens SEO)

Er rolde al veel van de band

Start typing and press Enter to search