Webdesign Waalwijk

Webdesign Waalwijk: Open source software

Onze websites worden ontwikkeld op basis van open source software waaronder Wordpress, Joomla, Magento, Woocommerce en meer. En hoewel we je graag als klant behouden, zit je op geen enkele wijze aan ons vast. Dus geen commercieel Content Management Systeem (CMS) wat door geen enkele andere partij te beheren is. Webdesign Waalwijk voor u op maat. Voor ons geldt een sterke, lange-termijn relatie op basis van wederzijds vertrouwen en het afleveren van goed werk.

Je wil veel bezoekers wat betekent dat na de bouw het online marketing traject even zo belangrijk is. Ook in dat opzicht zijn wij jouw partij.
Ons kantoor bevindt zich in Kaatsheuvel en wij richten ons op de grote steden in Noord-Brabant.

Alle prijzen zijn exclusief beelden, tekst en BTW.

PRIJSINDICATIES

Website Start: max 6 pagina’s – social media links -contactformulier – slider –
Vanaf € 750,-
Website Start Plus: als Start maar inclusief maximaal 3 modules / functionaliteiten –
Vanaf € 1250,-
Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

0416 71 21 77

Websites

Online Marketing

Webshops

Hosting

De juiste mix van maatwerk en standaardisatie

Wij zijn klein maar professioneel. Ons team is groot genoeg om uit te blinken, en klein genoeg om snel en flexibel te zijn. De juiste mix van maatwerk en standaardisatie. De juiste mix van maatwerk in ontwerp en standaardisatie in (technische) oplossingen is waar wij in het ontwikkelen van webshops voor staan. We staan nooit stil. Omdat ons vakgebied nooit stil staat, maar vooral ook omdat we met passie werken. En: het kan altijd beter.

Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
Webshop Complex (Magento of Woocommerce): Prijs op aanvraag

Alle webshops zijn responsive tot en met tablet en smartphone.

Toegevoegde waarde van Solid Results:
Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.

Webdesign Waalwijk op maat: de juiste tools

Als we een project starten gebruiken wij de juiste tools om in oriënterende gesprekken juist dát naar boven te halen wat we nodig hebben om voor jullie een fantastische site te ontwikkelen. Gewoon omdat we heel veel ervaring hebben met website producties. En omdat we alles weten van marktcommunicatie, dus ook van online communicatie. En omdat wij gebaat zijn bij jullie resultaten, zo blijven we ook in de toekomst partners!

Het brainstormen leidt tot een vastomlijnd idee. In dat stadium komen we met digitale voorstellen zodat je al heel snel een reëel beeld krijgt hoe het eruit gaat zien.

De fase conceptontwikkeling ligt achter ons, is door beide partijen bestudeerd en goedgekeurd en leidt ons naar de volgende fases: realisatie en optimalisatie. Solid Results: realisatie en optimalisatie van webdesign Waalwijk.

De nieuwste technieken

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om een gebruiksvriendelijke en in de zoekmachine vindbare website te ontwikkelen. Wij bouwen alle websites met zogenaamde ‘open source’ software zoals Joomla, WordPress, Woocommerce, Magento en andere open source systemen. Het CMS wat Joomla koppelt aan de website voldoet aan de nieuwste technieken en is ook toegespitst op SEO (zoekmachine optimalisatie).

Natuurlijk werken we met meerdere webdesign Waalwijk codetalen zoals PHP, ASP, HTML, JAVASCRIPT en CSS. Deze codes garanderen dat de website er niet alleen grafisch sterk uitzien, maar vooral ook goed werkt en goed te beheren is. Maar we ontwikkelen ook geavanceerd maatwerk (php) voor onze klanten en in de meeste gevallen koppelen we het maatwerk aan de moeder-site (child theme) die met open source software is gebouwd (want ook Joomla is gebouwd in php).

Er rolde al veel van de band

Start typing and press Enter to search