Webdesign Waalwijk

Wil je met ons brainstormen over de mogelijkheden?

Webdesign Waalwijk:
Websites met rendement.

Webdesign ontwikkelen wij met open source software zoals WordPress, Joomla, Magento of Woocommerce. En hoewel we je graag als klant behouden, zit je zo op geen enkele wijze aan ons vast. Dus geen commercieel Content Management Systeem (CMS) wat door geen enkele andere partij te beheren is. Voor ons is een sterke, lange-termijn relatie op basis van wederzijds vertrouwen belangrijk. Klanten moeten niet afhankelijk zijn van ons, maar tevreden zijn met wat wij voor hun betekenen.
Webdesign Waalwijk? Solid Results. We bevinden ons in de buurt

Websites moeten renderen, wat betekent dat na de bouw het online marketing traject aan de beurt is. Ook daarin kunnen wij een rol van betekenis spelen.

Ons kantoor bevindt zich in Den Bosch en wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant, maar natuurlijk ook op de rest van Nederland.

Prijsindicaties

Website Start: max 6 pagina’s vanaf € 850,-
Website Start Plus: Inclusief maximaal 3 functionaliteiten vanaf € 1250,-
Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

Wij raden je aan om de quickscan te maken, dan krijgen we een goed beeld van je doelstellingen.

0416-71 21 77

Websites.

Online Marketing.

Webshops.

Hosting.

Webdesign Waalwijk
Webshops: een mix van maatwerk en standaardisatie

We ontwikkelen ook webshops. Met een professioneel team van interne en externe professionals. Groot genoeg om uit te blinken;  klein genoeg om snel en flexibel te handelen. De juiste mix van maatwerk en standaardisatie levert (technische) oplossingen waar wij in het ontwikkelen van webshops voor staan. We staan nooit stil. Omdat ons vakgebied almaar meer mogelijkheden biedt, zijn en blijven we op de hoogte. Want: het kan altijd beter.
Webdesign Waalwijk? Solid Results. Een partner waar je van op aan kunt.

Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
Webshop Complex (Magento of Woocommerce): Prijs op aanvraag

Toegevoegde waarde van Solid Results:
Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.

We weten
alles van
marktcommunicatie,
dus ook van
online communicatie.

Contact

Webdesign Waalwijk:
inzicht in mogelijkheden

Als we een project starten beginnen we met oriënterende gesprekken om de juiste inzichten te krijgen en juist dát naar boven te halen wat we nodig hebben om voor jullie een fantastische site te ontwikkelen. Gewoon omdat we heel veel ervaring hebben met website producties. We hebben kennis van marktcommunicatie, én van online communicatie. We zijn pas tevreden als jullie resultaten boeken; zo blijven we ook in de toekomst partners!

Het brainstormen leidt tot een vastomlijnd idee. Na dat stadium komen we met voorstellen: een functioneel en een visueel ontwerp, zodat je al heel snel een reëel beeld krijgt hoe het eruit gaat zien.

De fase conceptontwikkeling ligt achter ons, is door beide partijen bestudeerd en goedgekeurd en leidt ons naar de volgende fases: realisatie en optimalisatie.

Webdesign Waalwijk: Solid Results! Ervaren professionals.

De nieuwste technieken

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om een gebruiksvriendelijke en in de zoekmachine vindbare websites te ontwikkelen. Wij bouwen alle websites met zogenaamde ‘open source’ software zoals Joomla, WordPress, Woocommerce en Magento. Het CMS wat onze systemen koppelen aan een website voldoet aan de nieuwste technieken, is uiterst gebruiksvriendelijk en ook toegespitst op SEO (zoekmachine optimalisatie).

Natuurlijk werken we met meerdere codetalen zoals PHP, ASP, HTML, JAVASCRIPT en CSS. Deze codes garanderen dat de website er niet alleen grafisch sterk uitziet, maar vooral ook technisch goed in elkaar zit en eenvoudig te beheren is. We ontwikkelen ook geavanceerd maatwerk (php) voor onze klanten en in de meeste gevallen koppelen we het maatwerk aan de moeder-site (child theme) die met open source software is gebouwd.

Webdesign Waalwijk: Solid Results!

Er rolde al veel van de band.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken