Website bouwer

Wil je een keer de mogelijkheden van jouw website bespreken?

Website bouwer
Meer dan alleen een website bouwen.

Website bouwer is een veelomvattend woord. Er wordt veel meer gevraagd dan alleen ‘een website bouwen’. Velen zijn in staat om dit technisch goed te realiseren, maar heeft elke website bouwer wel alle kennis in huis om het online project tot een succes te maken? Wij zijn de mening toegedaan dat een website alleen gebouwd kan worden door een team van specialisten. Die met elkaar stap voor stap een plan uitzetten, dit met de klant bespreken en vervolgens aan het werk gaan. Zo werkt Solid Results. Want er komt heel veel bij kijken:

De doelstellingen. Waarom ga je een website laten ontwikkelen?
De doelgroep. Weet je daar genoeg van en weet je ook hoe die zich online ‘gedragen’?
De uitstraling. Als de doelgroep zich niet herkent in wat hij zoekt is je website niet veel waard.
De teksten. Geven je teksten genoeg informatie, komen ze tegemoet aan de eisen van Google en beantwoorden ze aan de SEO-normen?
Het beheer. Zit er een gebruiksvriendelijk CMS achter zodat je op de website zelf goed en vooral eenvoudig beeld en tekst kunt aanpassen
De online marketing. Nadat de website online staat, zal de site moeten renderen, anders zijn alle inspanningen voor niets geweest.
Hosting en beveiliging. De website moet worden gehost en regelmatig van updates worden voorzien.

Ons kantoor bevindt zich in Tilburg en wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant, maar natuurlijk ook op de rest van Nederland.

Website bouwer? Solid Results. Wij raden je aan snel de quickscan te maken, die geeft ons direct een goed beeld en stof tot nadenken!

0416-71 21 77

Websites.

Marketing.

Webshops.

Hosting.

Er rolde al veel van de band.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken