Website laten maken Den Bosch

Samen vrijblijvend brainstormen over jouw nieuwe website?

Website laten maken Den Bosch:
Websites met rendement.

Ons kantoor bevindt zich in Tilburg en wij richten ons specifiek op klanten in Noord-Brabant, maar natuurlijk ook in de rest van Nederland.

Wij bouwen goede websites met recent ontwikkelde technieken die Google hoog indexeert. Wij werken veelal met open-source software: WordPres, Woocomerce, Joomla, Drupal en meer. Onze websites hebben een gebruiksvriendelijk CMS, waarmee je zelf beeld en tekst van de website kunt aanpassen. Ook voor de nazorg, beveiliging, hosting, updates en de online marketing zijn wij jouw partner.
Website laten maken Den Bosch? Solid Results! We bevinden ons in de buurt.

Solid Results is een full service internetbureau met alle voordelen van dien. We zijn goed in het bedenken, ontwikkelen en optimaliseren websites en webshops. En als je eenmaal online staat, helpen wij je om rendement te halen uit al je online activiteiten. Een website geoptimaliseerd voor alle devices, waarmee we met goed ingezette online marketing topposities in Google behalen. Wij helpen je door middel van een sterke strategie tot resultaat.

We raden je aan onze quickscan te maken. Op die manier brengen we aan de hand van een aantal laagdrempelige vragen je wensen in kaart.

0416-71 21 77

Websites.

Online Marketing.

Webshops.

Hosting.

Website laten maken Den Bosch
Ook webshops

Een goede webshop genereert omzet. Een webshop kan men vergelijken met een fysieke winkel. Denk daarbij aan het assortiment, de service, de garantie, de uitstraling en de reputatie. Dit zijn, ook voor een online-shop, belangrijke zaken. Maar naast deze aspecten hebben webshops te maken met additionele zaken als levertijd en verzendkosten. Ook hierin vervullen wij een adviserende taak. Elke webshop begint bij ons met veel overleg en het bespreken van de doelstellingen.

Wij werken met open source software zoals Woocommerce en Magento. Zo ben je nooit van ons afhankelijk en verzekerd van een gebruiksvriendelijk CMS.

Alle websites zijn responsive tot en met tablet en smartphone.

Toegevoegde waarde Solid Results:
Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team van interne en externe professionals om een e-commerce bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.
Een website laten maken Den Bosch? Solid Results!

Website laten maken Den Bosch
Het zijn de doelstellingen waar je voor gaat

Een goede website zal de doelgroep aanspreken en uitnodigen om actie te ondernemen. Deze manier van uitnodigen noemen wij: the call-to-actions. Want het zijn de doelstellingen waar je voor gaat. We willen door middel van ons e-commerce platform in contact komen met onze potentiële klanten.

Het is belangrijk dat de klant herkent waar hij naar op zoek is. Direct ziet wat de website te bieden heeft en wat de mogelijkheden zijn. Of in één oogopslag de oplossing voor zijn probleem vindt. Dan hoeft de bezoeker niet meer verder te zoeken, hij of zij verliest geen overbodige tijd en hoogstwaarschijnlijk wordt er direct contact met je opgenomen. En dat is wat iedereen met zijn website wil bereiken. Dat zijn de doelstellingen waar we voor gaan en dat is dan ook de doelstelling die Solid Results richting haar klanten hanteert.
Een website laten maken Den Bosch? Solid Results!

Wat is een goede website?

 • Een goede website vertelt direct waar het over gaat
 • Een goede website heeft een duidelijke boodschap
 • Een goede website is snel; Google rankt de site beter met een hoge snelheid
 • Een goede website inspireert en houdt de bezoeker vast!
 • Een goede website is vindbaar in Google
 • Een goede website heeft een onderscheidend ontwerp
 • Een goede website is actueel
 • Een goede website is altijd voorzien van een CMS
 • Een goede website heeft Google Analytics geïnstalleerd
 • Een goede website is geschikt voor elke device
 • Een goede website is gebouwd met de laatste technologie en met kennis van SEO
  Website laten maken Den Bosch? Solid Results. We zijn er voor je.

Er rolde al veel van de band.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken