Website laten maken Tilburg

Wat is nu een goede website?

Een goede website beantwoordt aan de doelstellingen van onze klant. Is gebruiksvriendelijk en responsive tot en met smartphone. Een goede website realiseert conversies en genereert leads. Dit alles staat overigens niet los van een online marketing strategie waarin wij ook uw partner zijn.
Ons kantoor bevindt zich in Kaatsheuvel en wij richten ons op de grote steden in Noord-Brabant.

Alle prijzen zijn exclusief beelden, tekst en BTW.

Website Start: max 6 pagina’s – social media links -contactformulier – slider –
Vanaf € 750,-
Website Start Plus: als Start maar inclusief maximaal 3 modules / functionaliteiten –
Vanaf € 1250,-
Website inclusief concept MKB: Prijs op aanvraag
Website inclusief concept MKB Plus: Prijs op aanvraag

0416 71 21 77

Websites

Online Marketing

Webshops

Hosting

Een goede webshop genereert omzet

Dit kijkt heel vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Een goede webshop genereert omzet en dat start bij de ondernemer met een goede kennis van het product. Dat is van essentieel belang. Als bureau kiezen wij expliciet voor producten die we begrijpen en waar we vertrouwen in hebben. We zien regelmatig ‘hobby’ webshops voorbijkomen, die net zo snel verdwijnen als ze zijn verschenen. Als jij je product en je doelgroep niet volledig begrijpt, is succes van je e-commerce onderneming uitgesloten.

Webshop Smart: Vanaf € 1500,-
Webshop Complex: Prijs op aanvraag

Alle websites en webshops zijn responsive tot en met tablet en smartphone.

Ons bureau biedt een totaalpakket aan mogelijkheden gericht op communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s, een complete huisstijlontwikkeling, grafisch ontwerp, tekstschrijven tot communicatieplanning en internet marketing. Wij hebben alle expertises binnen ons team om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren.

Kies voor een bureau wat je in kunt zetten voor alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Ons team bestaat uit HBO-opgeleide mensen die stuk voor stuk op hun eigen vakgebied de juiste kennis in huis hebben.

Webdesign moet communiceren

De uitstraling van je website. Webdesign moet communiceren. Dan gaat het niet alleen over smaak, het gaat vooral over identiteit. Past de website bij jouw bedrijf en het product of de dienst die je voert? En dat is de reden waarom wij meer willen dan alleen ‘mooie’ websites ontwikkelen. Webdesign moet een gelaagdheid bevatten en voor het bedrijf ‘werken’. Met meer dan twintig jaar ervaring kunnen wij wensen vertalen naar doeltreffende eindproducten die de beoogde doelgroep op unieke wijze weten te ‘raken’. Of het nu om een website, huisstijl of een print productie gaat; wij zijn altijd samen met de klant op zoek naar die die unieke formule die het verschil maakt binnen de gestelde grenzen.

De meeste klanten zien en bekijken eerst de website voordat zij overgaan tot de aanschaf van een product of het afnemen van een dienst. Ze willen ervaren en beleven.
‘Past jullie online presentatie bij wie jullie zijn?’
‘Is het tijd voor professionalisering?’
Wij denken met je mee en komen met oplossingen die werken en resultaat brengen.

Luisteren naar wensen

Wij starten met luisteren. Luisteren naar wensen, naar de doelstellingen. Gevolgd door het onderzoeken van de markt waarin onze klanten zich begeven. Want je wilt je onderscheiden. Met een doelgerichte dosis nieuwsgierigheid werken wij met passie en vanuit gedegen vakkennis. Wat betekent dit? Professionals die zich inleven in je doelgroep. Die jouw missie en visie als uitgangspunt nemen. Met het vermogen om webdesign te creëren waarmee je laat zien wie je bent.

Samen bestuderen we de doelgroep en wat deze wil vinden op je website. Wij adviseren en denken met je mee gedurende het gehele proces. Jij kent het bedrijf het beste, wij weten waar jouw klant naar op zoek is. Internet is een snel medium en wij houden niet van vertraging. Je bent op zoek naar een professioneel bureau wat met z’n tijd meegaat en meedenkt in full-service oplossingen. Wij kunnen je op uiteenlopende vlakken verrassend goed van dienst zijn.

Er rolde al veel van de band

Start typing and press Enter to search