Website offerte aanvragen

Wil je een keer met ons praten over de mogelijkheden?

Website offerte aanvragen:
het voorafgaande proces.

Een website offerte aanvragen? Een offerte wordt voorafgegaan door aandacht voor specifieke wensen van de klant, en enig (indien nodig veel) vooronderzoek van de doelgroep en het product. Uitgebreide besprekingen met de klant geven ons de juiste inzichten en van daaruit kunnen we sturen en advies geven. Natuurlijk komen er bij het ontwikkelen van een webshop weer andere zaken aan de orde dan bij het bouwen van een informatieve website of een site met dienstverlenende producten. We weten uit ervaring dat mensen zich op voorhand vaak niet realiseren wat er allemaal bij komt kijken voordat er een website offerte opgesteld kan worden.

Dat is de reden dat wij twee quickscans hebben samengesteld die de klant kan invullen, één voor het ontwikkelen van een webshop en één voor het ontwikkelen van een website. Na het invullen van de quickscan hebben wij een goed beeld van de verwachtingen van de klant en de omvang van de dienst of het product. Op basis van die gegevens kunnen wij gericht adviseren en een offertevoorstel maken.

Website offerte aanvragen? Solid Results. Wij zijn graag een betrokken partner in dit spannende proces.

Ons kantoor bevindt zich (vanaf 1 juli) in Tilburg en wij richten ons specifiek op klanten in Noord Brabant, maar natuurlijk ook op de rest van Nederland.

0416-71 21 77

Websites.

Online Marketing.

Webshops.

Hosting.

Website offerte aanvragen:
Stapsgewijs werken.

Zodra we in beeld hebben wat er werkelijk moet gaan gebeuren, kan het project van start gaan. Het wordt spannend! We beginnen met het ontwerp van een flowchart zodat de structuur van de website helder is. Een flowchart is een grafisch weergegeven overzicht van het menu met alle knoppen en submenu’s. Dat is het functioneel ontwerp. Als het een grote website of webshop betreft worden alle functionaliteiten ook gedetailleerd omschreven in een tekstdocument.
Daarna gaan we met de lay-out, de uitstraling, het webdesign aan de slag. We bevinden ons dan in de fase van het visueel ontwerp. Zodra het functioneel en het visueel ontwerp de goedkeuring van de klant hebben, begint de technische ontwikkeling.

Tijdens het technisch ontwikkelen van de website, raden wij aan om alle teksten te laten schrijven. In overleg met de klant vullen of wij of de klant zelf de website.
Nadat de site online is geplaatst komen we in de fase van de online marketing.
Webdesign offerte? Solid Results. Dan weet je je verzekerd van een daadkrachtige aanpak.

Er rolde al veel van de band.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken