Websites Den Bosch

Met een kopje koffie over de mogelijkheden van een website praten?

  Websites Den Bosch.
  Meer dan de ontwikkeling.

  Zocht je op: Websites Den Bosch? Een website of webshop ontwikkelen kost veel inspanning, of het nu een grote complexe website betreft of een kleine, informatieve variant. En niet alleen van ons, maar ook van de klant. In alle gevallen hanteren we een  stappenplan. Wij adviseren om eerst de quickscan in te vullen, dat geeft ons een goed overzicht van je wensen en doelstellingen en dat vraagt niet veel van je tijd. Vervolgens gaan we met elkaar het project bespreken. Doelstellingen in beeld brengen, kennis van de doelgroep peilen, uitstraling en huisstijl onder de loep nemen. En we kijken ook altijd wat jouw concurrentie doet, om dat te overtreffen. Zodat je opvalt en een betere score haalt. We luisteren goed, leven ons in en komen, vanuit onze ervaring, met gerichte adviezen.

  Websites Den Bosch? Solid Results.
  Het bureau bevindt zich in de Gruyter Fabriek in Den Bosch. Wij richten ons vooral op klanten in Noord-Brabant, maar natuurlijk is de rest van Nederland ook welkom.

  Beeldmateriaal en tekst zijn zaken die je zelf kunt aanleveren, maar ook door ons kunt laten verzorgen. Wij schrijven SEO-teksten (algoritme Google) en ook fotografie kan door ons worden uitgevoerd. Beeld en tekst bepalen voor een groot deel hoe jij je doelgroep wilt aanspreken. En steeds meer zien we dat ‘beleving’ een belangrijke, zo niet dé belangrijkste rol speelt in de keuze van jouw bezoekers om te blijven of te vertrekken. En áls ze blijven, willen we dat zij tot actie overgaan. We maken conversie gerichte websites. 

  073 20 21 079

  Websites.

  Marketing.

  webshops.

  Hosting.

  Websites Den Bosch
  Gebruiksvriendelijk voor de bezoeker én de beheerder

  Wij werken in 90% van alle website-projecten met WordPress, een open source software platform. WordPress heeft zichzelf meer dan bewezen met een marktaandeel van meer dan 60%. Het beheer van onze websites is uitermate gebruiksvriendelijk. Nadat de site online is, krijg je een korte training hoe de site te beheren en je ontvangt tevens een digitale handleiding. Zo kun je je eigen website blijvend voorzien van nieuwe, aanvullende teksten en beeldmateriaal. En natuurlijk staan we altijd klaar om je te helpen als dat nodig mocht zijn.

  Hosting en beveiliging

  Nadat je website online staat, kun je de website bij ons hosten en beveiligen. Dan weet je je verzekerd van een veilige omgeving voor je website en kom je niet voor nare verassingen te staan. In een online wereld waar dagelijks duizenden websites een plek op het internet krijgen, is het uitvoeren van maandelijkse updates en beveiliging een prioriteit. We controleren maandelijks de plug-ins en hun functionaliteit, we checken de beveiligingsinstellingen, lossen indien nodig lossen de bugs op en controleren alle mobiele versies.

  Websites Den Bosch? Solid Results. We zijn graag jouw professionele partner

  Er rolde al veel van de band.

  Blauwe pijl

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken