Ons team komen versterken?

Vacatures

WordPress developer (front-end).

Een MBO-professional. Een creatieve doener met lef. Een man of vrouw die het fijn vindt om in een klein team te werken met enthousiaste mensen om zich heen. Onze toekomstige nieuwe collega is ook bekend met de Adobe-programma’s naast zijn hoofdtaak om websites te ontwikkelen in WordPress. Kennis van programmeren is niet vereist, maar wel van CSS.

 

De verhouding tussen online en offline producties in ons bedrijf is 70-30.

 

Liefst minimaal een jaar of twee werkervaring. Je houdt van afwisseling en je vindt het geen probleem om aan meerdere projecten tegelijk te werken. Klantencontact en conceptdenken zijn belangrijke onderdelen van je taak. Je krijgt alle kansen om te groeien en je door te ontwikkelen.

 

Je bent creatief, neemt graag eigen initiatief en je houdt van korte lijnen.

 

Solid Results is een klein full service reclamebureau met grote en kleine klanten. We werken nauw samen met externe professionals en zo hebben wij alle disciplines in huis om een bedrijf of organisatie in de markt te positioneren. Het uitwisselen en uitbreiden van kennis staat centraal. Dit maakt ons bedrijf divers en afwisselend.Als je van fotografie/videografie houdt is dat een voordeel.

 

We kijken uit naar reacties van creatieve, enthousiaste ontwikkelaars !

STAGIAIRS

Wij zijn nog op zoek naar goede stagiairs die online producties willen ontwikkelen en daar al enige (basis) kennis van hebben.

Wij zijn een erkend stagebedrijf

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken