Bel ons: 073 20 21 079

Van Raak Staal

Wie is van Raak Staal?

Van Raak Staal is een groothandel in staal met vestigingen in Tilburg, Oss, Duiven, Roermond en Asten. Het bedrijf is klantgericht, een voorraadhoudende groothandelaar in staal, rvs en aluminium. De groep combineert inkoopkracht met de wil de leverancier te zijn die het dichtst bij haar klanten staat. Dat is met name waarin zij zich onderscheiden van de concurrentie.

Opdracht solid results

Het Upgraden van het Logo met behoud van het vertrouwde karakter.

We hebben een lettertype gezocht wat sterk en krachtig overkomt en het bijzondere zit in de R van Van Raak Staal.

Het contact wat de R door de kleursetting heeft met zowel het voorzetsel als met de naam geeft de flexibiliteit van het bedrijf weer.

Het is de bedoeling dat de R als herkenning wordt ingezet zoals al het geval is op bijvoorbeeld de voorzijde van de vrachtwagen. Dit zal nog verder uitgezet worden.

Opdracht solid results

Ontwikkel een informatieve, gebruiksvriendelijke website waarmee Van Raak Staal zich sterk positioneert in Noord Brabant, Limburg en Gelderland.

Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren vier bedrijven overgenomen, die op de site allen een eigen prominente plaats hebben gekregen en tevens -met elkaar- staan voor de spreiding van levering in het gebied. Van Raak Staal is altijd dichtbij. De site is uitdrukkelijk geen webshop, maar heeft wel de mogelijkheid om via Staalweb, een maatwerk applicatie, bestellingen door te geven en/of calculaties te maken. De site zit vol beleving en is zeer persoonlijk, de bezoeker voelt zich aangesproken en kan op elke pagina geholpen worden als hij dat wenst. 

Bekijk de website

Opdracht solid results

Het ontwerp voor de vrachtwagen, een cabine met grote oplegger, was na het upgraden van het logo een van de eerste opdrachten.

En in feite hebben we met dat ontwerp de basis van de nieuwe huisstijl neergezet.  

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken