Bel ons: 073 20 21 079

Amarant Groep

Kobalt Kinderdienstencentrum

De Amarant Groep heeft in 2016 een geheel nieuw onderkomen voor het Kinderdienstencentrum Kobalt gerealiseerd. Zij bieden ontwikkelingsgerichte begeleiding en behandeling voor kinderen tot 18 jaar met een lichte, ernstige of meervoudige beperking. Waar mogelijk bereiden ze hier kinderen voor op een vorm van onderwijs en worden kinderen begeleid voor wie het niet mogelijk is om onderwijs te volgen. De ontwikkeling van het kind staat voorop. Het nieuwe gebouw is uiterst fraai en speels ontworpen met schuine hellingen die naar de begane grond leiden.

Opdracht

Solid Results kreeg de opdracht om eerst de naam van het nieuwe centrum te ontwikkelen. Dat werd Kobalt. Het woord kobalt komt van het Duitse Kobold wat kabouter betekent.

Vervolgens was het onze taak om een brochure te ontwerpen die aan alle belanghebbenden werd toegezonden met relevante  informatie over het kinderdienstencentrum terwijl het gebouw op dat moment nog in aanbouw was. Wij hebben alle teksten geschreven, de interviews met de betreffende ouders afgenomen en de fotografie verzorgd.

Amarant folder portfolio

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken