Gebruiksvriendelijke websites
in elk opzicht

Wil je meer weten over open-source websites?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

een succesvolle website.

Websites zijn niet alleen het fundament, maar tevens het gezicht van een organisatie.

Goede websites moeten drie partijen tevredenstellen. In de eerste plaats ben je dat zelf of jouw organisatie. In de tweede plaats de doelgroep waarvoor de site ontwikkeld is en in de derde plaats Google, die ervoor zorgt dat de site geïndexeerd wordt, want je wilt gevonden worden.

Design

Concept & ontwerp

Development

Ontwikkelen vanuit kennis en ervaring

Responsive

Van desktop tot tablet en smartphone

Usability

Gebruiksvriendelijk

Doe meer

Razend belangrijk
dat de visuele sfeer
van de website
past bij het product
of de dienst

Aqua pijl

Websites: doelstellingen bepalen

Je kunt geen goede website bouwen als je niet op voorhand de doelstellingen in kaart brengt. We helpen onze klanten daarbij omdat wij dit -altijd- als uitgangspunt nemen voor het ontwikkelen van het concept van de website. Zodra je de doelen hebt besproken, kun je daar, nadat de site online staat, op sturen en doorontwikkelen. Een website is pas succesvol als de doelen gehaald worden. Wij zijn full service, wat inhoudt dat je ook voor het online marketing gedeelte bij ons terecht kunt.

Rekening houden met je doelgroep

Een bezoeker komt op je website terecht omdat hij jouw product of dienst nodig heeft. Vaak via Google of anders via een tip, een link of de social media. Dus moet direct duidelijk zijn dat die bezoeker op zijn plaats is, en vindt wat hij of zij zoekt. Het spreekt voor zich dat het design van de website daar een grote rol in speelt en moet passen bij het product of de dienst.
Lay-out, beelden en video’s creëren sfeer en geven, mits goed gebruikt, de gewenste indruk. De teksten zijn belangrijk voor het doorgeven van informatie én de ranking (interpretatie van) in Google. Eerder hebben wij bedrijven uit onder andere Den Bosch, Waalwijk, Breda, Tilburg en Eindhoven voorzien van schitterende nieuwe websites.

Je onderscheidend opstellen in de markt

Tegenwoordig zie je dat websites heel veel op elkaar lijken. De zogenaamde eenheidsworst, ze zijn niet onderscheidend. Of je ziet websites die mooi zijn vormgegeven, maar de doelgroep niet aanspreken. De impact van de eerste indruk is dus van groot belang om een bezoeker op je website te houden. Realiseer je dat hoe meer er aangeboden wordt op het web, des te minder aandacht (in de vorm van tijd) de mensen hebben. En er komen elke dag duizenden websites bij. We vragen dan ook altijd in een eerste gesprek of de organisatie of het bedrijf zich bewust is van haar corporate identity. De volgende stap is het kennen van je doelgroep: hoe bewegen zij zich op het internet, wat zijn hun behoeftes, waar lopen ze tegenaan?

Websites: development

Solid Results heeft een jarenlange ervaring met open source software. Wij bouwen onze websites met WordPress, Joomla, Woocommerce, Magento en andere open source systemen. Je bent als eigenaar van een open source website van veel voordelen verzekerd! Zo ben je niet van een leverancier afhankelijk (zoals bij maatwerk) en weet je je verzekerd van een gebruiksvriendelijk beheer (CMS).

Websites: Open Source Software

Achter open source software staat een grote community van ontwikkelaars wat staat voor gekoppelde kennis waar we allemaal van kunnen profiteren. Duizenden mensen over de hele wereld werken aan een systeem met inachtneming van internationaal geaccepteerde open standaarden. Vanuit dit draagvlak ontstaan kwalitatief betere producten (plug-ins) dan een ontwikkelaar in zijn eentje ooit zou kunnen bouwen. Een ander groot voordeel is dat je absoluut niet afhankelijk bent van je leverancier die de site ontwikkeld heeft. In enkele gevallen komt er bij het ontwikkelen van websites wel een stuk maatwerk aan te pas, waarvoor wij deskundige programmeurs in ons team hebben.

Websites: Beveiliging

De websites in Open Source worden veilig en in de laatste versies van de software gebouwd. Toch raden wij onze klanten aan om een abonnement te nemen voor het blijvend beveiligen van de websites, zowel voor de software als voor de plug-ins en maatwerk modules. De prijs hangt af van de grootte en complexiteit van de website.

Vraag een prijs aan om uw website veilig te houden

Roze pijl

Duizenden mensen
over de hele wereld
ontwikkelen
een systeem

Het aantal mobiele internetgebruikers blijft stijgen

paarse pijl

Websites: Responsive

Wereldwijd zijn er 3,3 miljard internetgebruikers, waarvan ruim 330 miljoen mobiele gebruikers. Dat betekent dat deze groep nog maar weinig tot nauwelijks een desktop gebruikt voor het bezoeken van websites. Deze gebruikers zien alléén de mobiele versie van je website en de voorspellingen zeggen dat het aantal mobiele gebruikers zullen blijven stijgen, terwijl desktopgebruikers dalen.

Websites: Zichtbaar op alle devices

Binnen ons bureau weten we dat al jaren; Google kondigde het 5 jaar geleden al aan. Maar niet alleen het groeiende aantal mobiele internetgebruikers is daarvoor de aanleiding. Ook een stijging van 85 procent in de verkoop van mobiele apparaten met toegang tot het internet is belangrijk om bij stil te staan. Net zoals het feit dat het aantal mobiele zoekopdrachten het wint van de zoekopdrachten via desktop. En tot slot is de rol van Google voor het bepalen van de ranking in de zoekmachine een hele overtuigende reden om een responsive website te hebben.

Usability

Website usability staat voor een gebruiksvriendelijke en toegankelijke website in de breedste zin van het woord. Het belangrijkste is dat de bezoeker gemakkelijk kan vinden waar hij naar op zoek is. Gevolgd door minstens even zo belangrijke punten als de snelheid van de website, de uitstraling die moet aanslaan bij de doelgroep en een toegankelijke schrijfstijl.

Gebruiksvriendelijke content

Verder is het bevorderlijk om meerdere mogelijkheden toe te voegen om binnen de website te kunnen zoeken, of gebruik te maken van transparante hyperlinks. Tot slot kijken we goed naar de afbeeldingen en overige media. Deze moeten bijdragen aan de totale gebruiksvriendelijkheid en dus niet overbodig aanwezig zijn.

Goede pijl

Het belangrijkste is
dat de bezoeker
snel kan vinden
waar hij
naar op zoek is

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken