Over ons.

Solid Results BV. Een full-service on- en offline reclamebureau. Uniek door het brede scala aan disciplines wat wij bieden. We houden ons bezig met multimediadesign; een verzamelnaam voor vele disciplines. Dat maakt ons bedrijf complex en dat vraagt om professionals. Ieder op zijn eigen gebied. Wij vormen een innovatief samenwerkingsplatform van professionals. Zowel voor computer gestuurde uitingen als voor offline producties. Met drie medewerkers in dienst op locatie en een vast team van externe professionals, allen werkend onder de vlag van Solid Results. Zo houden wij producties betaalbaar voor onze klanten.

Op deze manier zijn wij in staat om dat brede spectrum aan disciplines te kunnen bieden, inherent aan ons vak: corporate- en marketingcommunicatie, on- en offline.

Ons team bestaat uit vakmensen die elkaar versterken en aanvullen. Kennisoverdracht zien wij als de belangrijkste kern van onze taken in een wereld waar zoveel aan verandering onderhevig is. Maar ook onze klanten zijn voor ons samenwerkingspartners waar we graag intensief mee samenwerken om te leren van elkaars kennis, ambities en werkwijzen.

 

Maddie Houtstra
Eigenaar, art director
mhoutstra@solidresults.nl

 • Harro Koevoets
  Harro Koevoets Graphic Designer
 • Ilse van den Meijdenberg
  Ilse van den Meijdenberg Photographer
 • Bob van de Leur
  Bob van de Leur Multimedia Designer
 • Niels van Strien
  Niels van Strien Senior Developer
 • Gerard van den Bogaard
  Gerard van den Bogaard Acquisitie

Een steengoede visie.

Het ontwikkelen van marketing en corporate producties is wat we doen. Onder de noemer ‘full service’ slaan wij een brug tussen digitaal en print. Wij verbinden merken en mensen, online én offline. Creatieve producten die elkaar niet alleen ondersteunen, maar vooral versterken. Onze klanten worden intensief betrokken bij elk aspect van het creatieve proces. Zo verenigen wij de ambities van de klant met de behoeften van de doelgroep. Concepten met een visie, steengoede visies.

Dat is de kern van ons full-serviceconcept.

Volg ons.

Klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken