we denken in kansen.

we creëren doelgericht.

we gaan voor resultaat.

Over ons.

Solid Results. Full-service reclamebureau, on- en offline.
Uniek door een breed scala aan skills. We houden ons bezig met multimediadesign; wij zetten alle mogelijke vormen van media in voor onze klanten en weten dit op de juiste manier vorm te geven. Gebaseerd op concept en strategie. Dit brede aanbod vraagt om professionals; ieder op zijn eigen gebied. De professionals die werken voor Solid Results vormen met elkaar een innovatief samenwerkingsplatform. Met zowel interne als externe medewerkers. Van digitale uitingen tot en met offlineproducties.

Ons team bestaat uit vakmensen die elkaar versterken en aanvullen. Kennisoverdracht zien wij als het belangrijkste onderdeel van onze taken in een vakgebied waar zoveel aan verandering onderhevig is. Maar ook onze klanten zijn voor ons samenwerkingspartners waar we graag intensief mee coöpereren om te leren van elkaars kennis, ambities en werkwijzen.

Met drie medewerkers op onze locatie in Den Bosch en een vast team van externe professionals, allen werkend onder de vlag van Solid Results. Op deze manier bieden wij een breed spectrum aan disciplines aan, inherent aan ons vak: corporate- en marketingcommunicatie, on- en offline.

Wat doen we?

We geven bedrijven de garderobe die bij ze past, waar ze zich goed in voelen en waar hun klanten zich toe aangetrokken voelen, ‘herkennen’ waar ze naar op zoek zijn. Een ‘outfit’ om je als bedrijf op het internet te presenteren (website, social media), het juiste pak om uit te dragen wie je bent (huisstijl) en wat je te bieden hebt (productpositionering) en in de juiste toon om het te vertellen (content).

 

Maddie Houtstra
Eigenaar, art director
mhoutstra@solidresults.nl

de harde kern.

Goede pijl
Maddie Houtstra

Maddie Houtstra

Concept en ontwerp
Art director

iris

Iris Habraken

Multimedia design
Advertising

chris

Chris Stoof

Senior webdeveloper

Aqua pijl

de dagelijkse assistentie.

joep

Joep Koning

Grafische vormgeving
Desktop publishing

Roze pijl omhoog

de externe professionals.

adem

Adem Demir

Senior webdeveloper

Niels van Strien

Niels van Strien

Senior webdeveloper

Noël Angeles

Noël Angeles

Search Engine Optimization

Een steengoede visie.

Het ontwikkelen van marketing en corporate producties is wat we doen. Onder de noemer ‘full service’ slaan wij een brug tussen digitaal en print. Wij verbinden merken en mensen, online én offline. Creatieve producten die elkaar niet alleen ondersteunen, maar vooral versterken. Onze klanten worden intensief betrokken bij elk aspect van het creatieve proces. Zo verenigen wij de ambities van de klant met de behoeften van de doelgroep. Concepten met een visie, steengoede visies.

Dat is de kern van ons full-serviceconcept.

Volg ons.

Klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken