Webshops:
omdat je online wilt verkopen

Wil je vrijblijvend met ons brainstormen over de mogelijkheden?

  een succesvolle webshop.

  Een webshop genereert leads en verkoopt producten

  Een succesvolle webshop is goed gebouwd vanuit vastgestelde doelstellingen én kennis van de doelgroep. En eenmaal online goed vindbaar door de inzet van een doordachte online marketingstrategie. Als deze onderdelen kloppen, krijg je gerichte bezoekers die jouw producten gaan kopen. Solid Results is specialist in het bouwen van webshops en verzorgt het complete traject.

  Expertise

  Ervaring

  Open source

  Wanneer mogelijk

  Optimalisatie

  Gevonden worden

  Full Service

  Alles onder één dak

  Maak jouw
  online e-commerce doelstellingen
  tot een succes

  Aqua pijl

  We zijn graag jouw e-commerce partner

  Je bent afhankelijk van jouw e-commerce partner. Want er komt veel kijken bij het bouwen van een webshop. Het meest belangrijke deel is volgens ons het tot een succes maken van jouw online e-commerce doelstellingen. Daarom moet je samenwerken met een professionele, creatieve online partner. Solid Results. We zijn ervaren, staan midden in deze markt, hebben een team van ervaren specialisten om ons heen en we werken graag samen. Samen met jou om concreet invulling te geven aan jouw doelstellingen.

  We leven in een tijd waarin veel verandert. Ook het e-commerce landschap verandert, ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Technieken worden bijgesteld. Solid Results werkt uitsluitend met professionals op het gebied van development en programmeren. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

  Wij verzorgen webshops voor bedrijven uit de hele regio, onder andere in Den Bosch, Waalwijk, Breda, Tilburg en Eindhoven.

  Open Source

  Wij werken alleen met opensource software. Woocommerce of Magento. In de eerste plaats vanwege de hoge kwaliteit van internationaal samenwerkende programmeurs, maar niet minder omdat je dan nooit van een leverancier (en dus ook niet van ons) afhankelijk bent.

  SEO-tools, responsive designs en veilige hosting

  Onze webshops zijn zoekmachinevriendelijk ingericht (SEO). Maar als je wilt dat je webshop goed vindbaar is in Google heb je een online marketingstrategie nodig en zul je gebruik moeten maken van zoekmachine optimalisatie of Google AdWords of een combinatie van beiden. Ook daarvoor zit je bij ons aan het juiste adres.
  Steeds meer mensen kopen producten via hun smartphone. Daarom is responsive design een absolute must. Dat betekent dat je webshop op alle devices, van desktop tot en met smartphone, goed wordt getoond. Bovendien is een mobiele webshop is ook beter voor

  Alle gegevens veilig opgeslagen

  Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de gegevens van jouw klanten veilig worden opgeslagen. Daarom maken we altijd gebruik van een beveiligde SSL-verbinding met HTTPS. Bekijk onze hosting-pakketten voor meer informatie.

  Succesvol wordt je webshop alleen met een online marketing strategie

  Roze pijl

  Full service,
  alle disciplines
  onder één dak
  en steeds dezelfde mensen
  die voor je werken

  Paarse pijl

  Full Service

  • +10 jaar online ervaring
  • Ervaring met zowel Woocommerce als Magento webshops
  • Ervaren met integratie tussen e-commerce en back-office
  • Online marketing, SEO en SEA
  • Integratie met logistiek en administratief
  • Online strategie / business development
  • Zoekwoorden analyse
  • Interactief ontwerp
  • Grafisch ontwerp
  • Front-end ontwikkeling
  • Back-end integratie
  • Acceptatie test en oplevering
  • Ervaren online marketeers

  Optimalisatie en gevonden worden

  Nadat de webshop online staat begint een ander maar niet minder belangrijk deel van het project: de zoekmachine analyse en optimalisatie. Dit is het technisch optimaliseren van uw webshop volgens de strengste richtlijnen van Google’s algoritme. Een webshop bouwen en ontwikkelen is één, maar daadwerkelijk gevonden en succesvol worden met de online webshop is twee. Gelukkig zijn we ook hierin je partner en kunnen we veel voor je betekenen. Natuurlijk is een en ander budget-afhankelijk, maar ook stapsgewijs hebben we met online shops veel bereikt. Naast organische optimalisatie kunnen wij je ook Google Adwords campagnes voor je inrichten en begeleiden.

  Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken