Nieuws.

Vitalis 50 jaar

Vitalis bestaat volgend jaar 50 jaar. Solid Results heeft -in de uitvoering van veel communicatie-uitingen- een grote rol hierin gespeeld. In goed overleg met de communicatie manager Monique Bavinck hebben wij diverse uitingen gecreëerd die zowel intern (richting medewerkers) als extern (richting cliënten en familie) aangeven dat het voor de Vitalis WoonZorg Groep een jubileumjaar is. Ze kunne trost zijn op 50 jaar uitstekende zorg voor de ouder mens in Eindhoven en omgeving. De kunst van gelukkig oud zijn.

Lindorff: Beursstand Lindorff / Intrum
 

Op 27 juni 2017 zijn Lindorff en Intrum Justitia gecombineerd om zo de toonaangevende leverancier op het gebied van credit management services te vormen.

Solid Results heeft de stand ontworpen voor de Credit Expo op 2 november waar zij zich gezamenlijk aan de markt presenteerden.

Vitalis WoonZorg Groep: Animatie Kwaliteitskader

De Vitalis WoonZorg Groep neemt ‘de de kwaliteit van de zorg’ zeer serieus. Ieder mens is uniek en dus is ook de verzorging zoveel als mogelijk afgestemd op persoonlijke wensen. Want iedereen verdient een mooie ‘oude dag’. Niet voor niets hanteert de Vitalis WoonZorg Groep de leus: De kunst van gelukkig oud zijn. Deze animatie is gemaakt om het verzorgend personeel te overtuigen van de steun die zij van het management mag verwachten in het geven van die goede zorg.

Van Raak Staal: restyling logo en nieuwe website

Voor Van Raak Staal hebben wij twee prachtige projecten gerealiseerd. Allereerst hebben wij het logo mogen restylen. En vervolgens hebben wij een compleet nieuwe website voor hen gebouwd, die vanaf dag 1 succes en conversies opleverde. De website is maatwerk in WordPress en is responsive tot en met smartphone. Een project wat wij in goed overleg met de klant hebben gerealiseerd. En daar werken we voor: tevreden klanten geven ons de grootste motivatie.

Horizon Training en Development: website 2.0

In 2015 hebben wij een nieuwe website voor Horizon Training en Development gebouwd. In juni van dit jaar hebben wij de website gerenoveerd naar aanleiding van grondig onderzoek en overige bevindingen, o.a. van Analytics. Er zijn flinke verbeteringen aangebracht, gericht op meer en betere conversie. Ook de home kreeg een nieuwe indeling en lay-out.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken