Sentinel

 In Nieuws

Sentinel is een kwekerij in Sprang-Capelle (met een partnerbedrijf in Oeganda) die zich specialiseert in het kweken van de Scindapsus. Dat het bedrijf maatschappelijk- en klimaat verantwoord onderneemt, komt naast relevante content van de site ook terug in de overwegend groene kleurstelling en de foto’s die op locatie genomen zijn.

Het assortiment van acht fraaie, kleurrijke sub-soorten van deze tropische kamerplant komt terug op deze website in de vorm van een steeds terugkerend felroze wat het merk op een professionele, maar geheel eigen wijze uitdraagt. Zo worden de verschillende kleuren van de sub-soorten ingezet om het product te branden: de ‘colors of Sentinel’. Naast het delen van informatie over het product, wordt de website ook gebruikt voor het werven van werknemers en studenten die bij willen verdienen.

Deze site is door Solid Results tot op de pixel nauwkeurig gebouwd na goedkeuring van de klant op het grafisch weergegeven ontwerp. Beschikbaar in 6 talen om ook buitenlandse relaties aan te kunnen spreken.

Sentinel.nl

We vinden het leuk als je reageert

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken