Ons team komen versterken?

Vacatures

Ben jij die WordPress developer met passie?
Zoek je toevallig een parttime job? Dan daag ik je uit.

 

Ik, eigenaar van Solid Results, zoek een ‘partner in crime’ voor mijn bedrijf. Dat kan een freelancer zijn die er graag een parttime job bij heeft. Als basis, zodat hij daarnaast zijn eigen klussen kan blijven uitoefenen. Of iemand die zijn of haar werk wil combineren met andere bezigheden. Ik denk aan drie tot drie en een halve dag per week. Maar eigenlijk is alles bespreekbaar. De tijden zijn helemaal zelf in te vullen in overleg met mij.

Oh ja, skills! Ook niet onbelangrijk. Om te beginnen kennis van de web basics: HTML, MySQL, Javascript, CSS en CMS systemen, waarmee ik dus vooral op WordPress doel. In combinatie met gezond verstand om mee te denken op creatief en conceptueel niveau. Je bent een kei in het organiseren van je eigen werk, je hebt ambitie en je wilt steeds beter worden. Daarom volg je de ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet. Kennis van Indesign en Illustrator geeft jou een behoorlijke voorsprong op kandidaten die daar geen raad mee weten. En voor ik dit vergeet, minimaal 2 jaar ervaring is een must.

Solid Results is een klein bedrijf, op dit moment bestaande uit twee fulltime krachten en een heel team van freelancers eromheen. Mijn collega wil na drie fijne jaren eens een groot bureau uitproberen en dus komt er een plek vrij die ik nu met jou wil invullen. Als je interesse hebt, raad ik je aan onze site te bekijken, dan zie je al snel wat we allemaal doen, en hoe we het doen. We doen veel en vandaar ook dat team van -vaste- freelancers die met ons meedraaien. Maar ik wil weer een collega naast me die er regelmatig is en waarmee ik een groot deel van de week kan samenwerken.

Als je interesse hebt, mail me dan en vertel waarom deze vacature je aanspreekt. We moeten wel een klik hebben, want werken moet vooral heel erg leuk zijn!
mhoutstra@solidresults.nl

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken