Inservo

Opdracht:

Verzin een goede naam en een sterke pay-off voor ons Shared Service Center. Dit center is een onderdeel van de Amarant Groep, maar functioneert volkomen zelfstandig.

Inservo

Wat doen zij? Zij ontzorgen en adviseren kleinere zorginstellingen op het gebied van financiële administratie, digitalisering, technologie, onderhoud, huisvesting, bouwbegeleiding, veiligheid, inkoop en subsidies. Een kleinere zorginstelling kan zo meeprofiteren van de kennis en expertise van een grote zorginstelling als de Amarant Groep. Tijdelijk of langdurig, op een of meerdere ondersteunende gebieden.

De naam, het logo en de pay off

IN SERV O
IN voor betrokken, involved
SERV dienstbaar
Een korte zakelijke naam, die mooi klinkt en goed onthouden kan worden.
Een unieke naam waarvan de url dus ook nog vrij was.

We mochten het organisatie breed inzetten en voorafgaand aan ons creatieve proces zijn we gestart met een workshop voor 15 mensen uit alle gelederen van de organisatie. Met de uitslag van de workshop zijn we aan de slag gegaan. Het beeldmerk of logo staat voor de vele wegen die de klanten met Inservo kunnen bewandelen. De kern van het beeldmerk staat voor de kennis en de expertise van de Amarant Groep.

De -samengestelde- kleuren zijn helder, van deze tijd en toch zakelijk.

De pay off vertelt direct waar het om gaat, benadrukt de core business van Inservo.

Huisstijl

De huisstijl is zakelijk, helder en transparant, exact als de organisatie zelf; de uitgangspunten zijn strak, overzichtelijk en een tikje speels.

Brochures

De huisstijl is vertaald naar de brochures; beleving is key. Beleving gericht op herkenning. Middels goed gekozen beelden herkent de klant zichzelf en zijn eventuele problematiek. Hij voelt zich thuis bij Inservo en wordt aangespoord om gebruik te gaan maken van de organisatie.

Website

De website is in dezelfde stijl als de brochures ontworpen. De site heeft een uniek ontwerp. De website is informatief en zal leads moeten genereren.

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken