CityBriks website en beleggingsplatform.

Bekijk de website

De klant

CityBriks beheert dit online beleggersplatform waar zowel particulieren als zakelijke ondernemers kunnen investeren in vastgoedobligaties, Briks genoemd. Briks kun je investeren in hun panden, die zijn aangeschaft en getransformeerd/ gerenoveerd om zo waardevolle, nieuwe bestemmingen in de vorm van woningen, hoogwaardige appartementen en studio’s te creëren. Het zijn goed geïsoleerde, toekomstgerichte, energie neutrale en met energielabel A+ of A++ gecertificeerde panden. Vanaf het moment dat de woningen/ appartementen / studio’s binnen een pand klaar zijn voor de verhuur, kunnen investeerders obligaties kopen in de vorm van Briks die een waarde van € 500,- vertegenwoordigen. Omdat de waarde van de Brik laag is gehouden, is dit platform geschikt voor een brede doelgroep.

De opdracht

Op het moment dat wij de opdracht van CityBriks kregen was er alleen een concept. Solid Results heeft een grote bijdrage geleverd aan het door ontwikkelen en verfijnen van het concept. Zowel inhoudelijk als technisch. Technisch hebben we gekozen voor een stuk maatwerk in combinatie met WooCommerce om de kosten in de hand te houden.

We hebben ook voor deze website alle teksten geschreven.

De klant wenste een heldere en transparante structuur voor dit online platform en we hebben samen met hen bekeken en regelmatig overleg gehad of het beantwoordde aan de wensen. Met name een beleggersplatform verdient in elk opzicht transparantie. Maar de belangrijkste eis: de client moet heel snel (met maximaal 2 clicks) obligaties kunnen aanschaffen, werd met onze opzet bereikt.

Voor de structuur is uitgebreid rekening gehouden met het marketing traject wat we eveneens gaan uitvoeren. De url-structuur bevat de juiste zoektermen voor de belangrijkste landingspages en voordat de structuur was bepaald hebben we eerst een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd.

Design:

De lay-out van de website moest ook in visueel opzicht vertrouwen, transparantie en professionaliteit uitstralen. Een bezoeker moet zich direct binnen een vertrouwde en vooral veilige omgeving weten. De keuze voor diep donkerblauw in combinatie met aquatonen voelt veilig, professioneel en modern. De designs in de headerbeelden zijn eigen ontwerpen en de overige illustraties zijn aangekocht en door ons op kleur bijgewerkt zodat het geheel rustig en overzichtelijk blijft.

Ook het logo is ontworpen door ons en stelt de B van Briks voor. Het is strak en helder.
City staat voor de Groep waaronder dit platform hoort. Vooralsnog City Vastgoed, City Tech en vanaf heden City Briks.

Bekijk de website

Typ hieronder uw zoekterm en druk op Enter om te zoeken